Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Un pensionar a intrat cu mașina într-o căruță. Avea alcoolemie de 1,90 mg/l

etilotest1etilotest1etilotest1Sâmbătă , în jurul orei 14, pe DN 1F, în afara orașului Tășnad, Județul Satu Mare, un pensionar , în vârstă de de 59 ani, din localitatea Bixad, conducand autoturismul marca Ford, înmatriculat în Luxemburg, pe fondul consumului excesiv de alcool și a conducerii imprudente a intrat în coliziune cu o căruță tractată de un cal, condusă de către  Iosif D. , de 58 ani, care circula în aceiași direcție de mers.

In urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a unui minor , de 11 ani, din localitatea  Căuaș, pasager in căruță.

Atât conducătorul auto cât și conducătorul căruței au fost testați cu aparatul etilo test, rezultatul fiind în cazul  conducătorul auto de 1,90 mg/l alcool pur în aer expirat, iar în cel al  conducătorul de atelaj de 0.22 mg/l alcool pur în aer expirat. S-au recoltat probe biolgice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

     Poliţiştii rutieri tăşnădeni efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.