Adrian Ştef şi Marcela Papici, excluşi din PNL

5 septembrie 2014 | 18 comentarii

Marcela Papici, Adrian Stef (5)Biroul Permanent Naţional al PNL, reunit astăzi la Braşov, a luat decizia de excludere din PNL a preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi a viceprimarului municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Această decizie a fost înaintată Delegaţiei Permanente a PNL de validare.

De asemenea, s-a decis şi completarea Biroului Permanent Teritorial al PNL cu un număr egal de membri cu cel al Biroului Permanent Judeţean PDL pentru a respecta prevederile statutare.

Vom reveni cu amănunte.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (18)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Satmarean spune:

  Daca intre timp au migrat nu are efect excluderea . Ati intarziat pdlistilor.

  • Ea spune:

   In sfarsit !!!! Oricum ei nu aveau ce cauta in acea troaca de porci tradatori :) ma declar multumita :) tot raul spre bine… :)

   • De acord. Nu imi place deloc PDL si nici de ce a facut Crin Antonescu in ultima perioada.
    Insa pentru mine cel mai important este Satu Mare, de cand e USL si nu UDMR s-au facut multe in judet si in municipiu. Si pentru asta tin cu “PLR” pentru ca e partea “USL”.

 2. nelutu spune:

  De ce nu au anuntat ca au migrat?
  Oricum nu conteaza important este ca au fost dati afara.
  Acum normal ca vor anunta ca au plecat la Prl…..;)))

 3. Liberal spune:

  In sfarsit, o masura inteleapta in PNL! Stef trebuia dat afara de cel putin 4 luni.

 4. Ana spune:

  Astia au fost doar pe interes in PNL. Nu au fost niciodata liberali.

 5. SATMAREAN spune:

  Adriane, nici nu stii cit de mic incepi sa fii. Te-au dat afara inainte de a-ti lua “jucaria” si sa pleci in PLR!Sa-ti fie rusine, Adrian Stef, pentru ce ai facut din PNL! Niciodata nu ai fost un politician liberal, ci un om pe interes, care si-a pus slujbasii, pupincuristii de serviciu, sa munceasca pentru tine si cumnatul tau. Vorbeai de valori si te inconjurai de nulitati. Ai prostit in 2012 electoratul, dar sper sa fi fost pentru ultima data. Lumea si-a dat seama cine esti cu adevarat, Adrian Stef.

 6. liberal spune:

  In urma cu multi ani am contribuit la constituirea PNL Satu Mare. Au fost vremuri extraordinare, cind oameni acre stiu ce inseamna liberalismul au fost cuprinsi de mult entuziasm si dorinta reala de a retrezi spiritul liberal si la Satu Mare. Noi stiam și aplicam doctrina liberala, credeam in ea! Eram respectati la nivel local si national. Apoi, incet, incet au aparut profitorii, au aparut cei pentru care doctrina nu conta, nu exista. Partidul era doar un mijloc prin care isi urmau propriile interese. Au cumparat oamenii incet cu tot felul de functii sau avantaje si au ajuns la putere in partid. De atunci a condus nesimtirea, aroganta, minciuna, ipocrizia, mai rau chiar ticalosia. Vechii liberali nu mai aveam ce cauta in aceasta troaca de porci si excroci. Asta a fost PNL Satu Mare in ultimii ani in care a fost condus, daca de poate spune asa, de Silaghi si Stef. Poate adevaratul PNL sa reinvie?Sau pe radicini s-a turnat otrava?

 7. sisi spune:

  Papicioaica gura mare creier mic.

 8. EU spune:

  Tradatorii la loc de cinste in Romania…
  ma intreb ce fel de natie suntem cind am ajuns sa laudam si sa apreciem tradatorii??????

 9. viceprimar spune:

  E sigur ca isi va pierde mandatul de consilier local si implicit cel de viceprimar. Adio doamna viceprimar

 10. vlad spune:

  Și Stef și Papici i-au țepuit și și-au batut joc de cei ce am luat bilete în Antalia și ne-au abandonat acolo! Nemernici…cine se aseamănă …se adună!

 11. TUCAKS DORU spune:

  vreti sa vi rezolv pe cei doi?? cu cine sa incep????………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest