Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Doi indivizi prinși de polițiști după ce au furat

furt beciuri În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Satu Mare au reuşit identificarea autorilor în 2 cazuri de furt.

 A fost identificat un bărbat , în vârstă de 42 de ani, din localitatea Răteşti , care la sfârşitul lunii trecute a alimentat un autoturism cu combustil , în incinta unei staţii peco situată pe strada Careiului, din municipiu şi nu a achitat contravaloarea combustibilului. În urma verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea acestuia, iar prejudiciul cauzat în valoare de 350 lei  a fost recuperat în totalitate.

 Un alt caz soluţionat de poliţiştii sătmăreni este un furt din locuinţă. În luna iulie a.c Alexandru L. ar fi sustras bani din locuinţa lui Iosif R. În urma activităţilor specifice desfăşurate s- a stabilit faptul că cei 2 au consumat băuturi alcoolice împreună  şi profitând de neatenţia bărbatului, autorul i-ar fi sustras cheile locuinţei, iar apoi ştiind că proprietarul nu este acasă a pătruns în locuinţa acestuia cu chei potrivite , de unde ar fi  sustras suma de 200 euro. Autorul nu se află la prima faptă de acest gen. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 În ambele cazuri persoanele sunt cercetate în stare de libertate, în primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, iar în cel de-al doilea a comiterii infracţiunii de furt calificat.   

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.