Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Două accidente cu victime, duminică în județul Satu Mare

accidentDuminică  pe raza judeţului Satu Mare  au avut loc 2 accidente de circulaţie soldate cu un rănit uşor şi 4 răniţi grav.

Ieri în jurul orei 16.30 poliţiştii Biroului Rutier au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Vetiş.  Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitate a condus un vehicul cu tracţiune animală tras de un cal iar la coborârea de pe digul râului Someş a pierdut controlul asupra direcţiei de mers răsturnându-se  în şanţul din partea dreaptă.  

În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a 3 femei cu vârste cuprinse între 45 şi 67 de ani, care se aflau în căruță şi accidentarea uşoară a conducătorului de vehicul Ştefan F. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

La data de 28 septembrie 2014 ora 20.56 poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 19, în localitatea Decebal. 

Din primele cercetări a rezultat faptul că Csaba S. De 36 de ani a condus motoscuterul marca Aprilia având direcţia de deplasare Satu Mare – Carei şi a accidentat grav un bărbat în vârstă de 55 de ani , din localitatea Tătărăşti, care în calitate de pieton se afla pe partea carosabilă. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru a putea conduce motoscuterul deşi legea prevede obligativitatea deţinerii acestuia. Conducătorul mopescuterului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei atât conducătorului cât şi pietonului.

În cele 2 cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi în cel de-al 2 – lea caz şi pentru conducerea pe drumurile a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.