Galeria de artă a Centrului de Creație Satu Mare a fost inaugurată

12 septembrie 2014 | 2 comentarii

Galeria de Arta, Centru de Creatie (36)Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Uniunea Artiștilor Satu Mare au vernisat astăzi expoziția de artă plastică ”Vertebrele luminii”, ocazie cu care s-a inaugurat și galeria de artă a Centrului de Creație Satu Mare.

La acest eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, directorul Centrului de Creație, Felician Pop, directorul Muzeului Județean, Liviu Marta, directorul adjunct al Bibliotecii Județene, Robert Laszlo, pictorul Aurel Țenț și mulți alții.

Peste 20 de picturi și-au găsit locul în noua galerie de artă a Centrului de Creație, lucrările fiind realizate de artiștii plastici prezenți în Tabăra de creație de la Castelul Degenfeld din Hodod, care s-a desfășurat în perioada 25 iulie – 3 august.

Directorul Centrului de Creație, Felician Pop a mulțumit tuturor celor care au contribuit și au ajutat la realizarea acestei galerii de artă, declarând totodată că instituția își recapătă rolul de centru consacrat al  artelor.

Momentele lirice din cadrul evenimentului au fost oferite de Robert Laszlo, George Negrea și Raluca Dumitru.

 

 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. artist spune:

  Cel mai potrivit nume este Galeria KITSCH-urilor.Sa-l FELIcitam pe Stef!

 2. alt artist spune:

  Ai vazut cumva lucrarile acelea? Daca esti cu adevarat artist, desi cred ca e
  sti doar un carcotas nefericit si frustrat, vei spune altceva atunci cand o sa le vezi! Dar pentru asta, ar trebui sa ai macar minimale cunostinte estetice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest