Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

A început școala. Festivități de deschidere al noului an școlar la școlile sătmărene

Festivitate incepere an nou scolar (12)Sute de elevi sătmăreni din județul Satu Mare au început astăzi noul an școlar. Ca în fiecare an în toate unitățile de învățământ au avut loc manifestări de deschidere a anului școlar care, conform calendarului va avea 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare.

După cele trei luni de vacanță, preșcolarii, elevii școlilor gimnaziale și liceelor și-au făcut prezența la festivitatea de deschidere al noului an școlar întâmpinându-și învățătorii, diriginții și profesorii.

Elevii de la Colegiul Național Doamna Stanca în acest an școlar au parte de surprize astfel că aceștia au fost anunțați în cadrul festivității de către directoarea colegiului, Anna Maria Marușca că vor susține orele de informatică în laboratoare moderne. La această festivitate au fost prezenți  președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și viceprimarul Marcela Papici.

La sfârșitul festivității, elevii au pășit în sălile de clasă pentru a povesti cu învățătoarele și dirigintele, de la care vor primi manualele și orarul pentru acest an școlar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.