Mihai Rusu reclamă că excluderea sa din PP-DD este abuzivă şi falsă

14 septembrie 2014 | 9 comentarii

mihai rusuConsilierul judeţean Mihai Rusu, fost lider al PP-DD, actualmente membru PRL, reclamă că decizia de excludere a sa din partidul lui Dan Diaconescu este una falsă şi anunţă că va depune plângere penală împotriva celor care au semnat acest act.

Redăm în continuare un comunicat de presă pe această temă:

 Având în vedere excluderea mea abuzivă din PP-DD doresc să precizez următoarele:

1)      Au fost încălcate prevederile statutare ale PP-DD conform cărora propunerea de excludere trebuia să vină din partea Biroului Permanent Judeţean PP-DD Satu Mare, lucru care nu s-a întâmplat neexistând nicio şedinţă în acest sens, atât eu cât şi majoritatea membrilor BPJ am aflat din presă despre acest fapt.

Sunt conştient de uriaşele presiuni venite de la conducerea centrală PP-DD de excludere a tuturor celor care trec la alte partide, dar aceştia sunt protejaţi de OUG nr. 55/28.08.2014, astfel că orice excludere este nulă de drept.

2)       La baza excluderii mele stă un fals grosolan, invocându-se o ipotetică şedinţă de BPJ care nu a avut loc, fapt care va fi demonstrat în urma plângerii mele penale îndreptată împotriva tuturor celor care au emis acest act fals.

Sunt convins de buna credinţă a colegilor mei din BPJ, cunoscându-i îndeaproape ca oameni drepţi şi cu frica lui Dumnezeu şi adevărul va ieşi la lumină.

3) Din fericire, OUG nr. 55/28.08.2014 la art. 1 al. 1 dă derogare pentru o perioadă de 45 de zile la câteva articole din Lega 393/2004 privind Statutul aleşilor locali printre care şi art.9 al.2 lit.h, astfel încât Hotărârea Biroului Naţional de coordonare (BNC) al PP-DD NR.230/08.09.2014, nu poate duce la pierderea mandatului meu de consilier judeţean.

4) Întreg demersul de excludere a mea din PP-DD în urma înscrieri mele în PLR, nu reprezintă altceva decât o manevră murdară în urma căreia ar urma să-mi pierd mandatul de consilier judeţean.

Un partid care uzează de astfel de tactici ilegale, aşa cum este PP-DD, nu merită să mai fie mandatat cu încrederea cetăţenilor de bună credinţă.

 

Mihai Rusu

consilier judeţean PLR 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. florica spune:

  demiterea lui e intadevar ilegala dar asta nu absorbe de caracterul tau de om jegos mincinos si mitocan , nesimtitule

 2. barbur spune:

  un traseist politic si un om fara nici un caracter ,,,mincinos , ipocrit ,si arogant,,traseul lui politic ,, PNL,PDL,PPDD si acum PLR cine mai crede in astfel de specimene

 3. Parlamentar spune:

  Depinde dr momentul excluderii, inainte de intrarea in vigoare a ordonantei sau dupa.

 4. dorel spune:

  acum eu nu inteleg, ruptu’asta-n cur vrea sa fie si in PPDD si in PLR? E drept ca nu prea exista deosebiri majore, de nivel intelectual si moral, intre cele doua partide, da nici atata tupeu. Sau poate s-a gandit sa plece,,cu fruntea sus”de la PPDD la partidu eternului mire Tariceanu, PLR-ul ? Nu exista asa ceva dom’le!

 5. DD-DD spune:

  acest excroc nu e capabil sa-si conduca familia si afacerile traieste din banii si salariu sotiei ,un mincinos , si un fals de rar s-a mai intilnit vreodata.a facut foarte bine cuplu cu inca un dobitoc pe nume HOVAT,,,INCA BINE CA UDMR ia cumparat costum ca altfel nu avea cu ce sa se pozeze

 6. demon spune:

  SENZATIONAL

 7. jugu din partid spune:

  asta este UN JEG DE OM PUNCT

  • florica spune:

   jeg putin spus , e jeg uman si moral nu are nimic coomun cu un om care ne face onoarea de a ne reprezenta in CJ ,, nu cred ca are vreo legatura cu lumea reala acest imbecil traieste doar in lumea lui nu are ochi pt oameni ,e un izolat nu stiu daca vecini din com, natala APA il cunosc,un specimen rar si un sarpe veninos ..cea mai mare calitate care il recomanda e minciuna si un las de nu cred ca s-a mai vazut undeva intr-un singur cuvint GUNOI AL SOCIETATI

 8. vasile spune:

  un jeg VOTAT, si ALES de romani creduli, analfabeti gata sa se vanda oricui pentru a-si umple matu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest