Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Patru bărbați din Călinești Oaș s-au bătut ca orbii. Și-au distrus și mașinile

bataieAseară poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că în faţa locuinţei sale a avut loc un scandal .

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că 2 tineri de 18 şi respectiv 28 de ani au pătruns în locuinţa reclamantului între cei 3 pe fondul unor neînţelegeri intervenind un conflict spontan în timpul căruia reclamantul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă, apoi ar fi fost lovit cu un obiect contondent, o ţeavă în zona capului. În timpul incidentului a sosit la domiciliul reclamantului şi fratele său astfel că persoanele implicate şi-au aplicat reciproc lovituri şi şi-au distrus autoturismele cu care s-au deplasat până la domiciliul reclamantului, spărgându-le parbrizele  şi geamurile laterale.

Bărbaţii  implicaţi în incident sunt cercetaţi în stare de libertate, între aceştia existând o stare conflictuală mai veche.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Sursa: IPJ Satu Mare             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.