Peste 1.000 pachete țigări de contrabandă confiscate

23 septembrie 2014 | 0 comentarii

contrabanda tigariÎn cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Halmeu au descoperit şi confiscat, 1.020 pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de 4.500 lei., țigări care urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Ieri, la nivelul Sectorului PF Halmeu, jud. Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.45, un echipaj al poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Mercedes, condus de Vasile M., de 22 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au constatat că în aceasta se afla o cantitate de țigări fapt pentru care au luat măsura conducerii la sediul sectorului a șoferului precum și a  autoturismului în vederea efectuării unui control amănunțit.

Cu această ocazie în mașină au fost descoperite în portiere, scaune și într-un locaș special amenajat în portbagaj,  1.020 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 4.500 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Sursa: ITPF Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest