Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Peste 400 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți

bursa-locuri-de-munca-absolventi-(2)Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează în data de 26 septembrie 2014, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

Acțiunea va începe la ora 8:00 cu primirea agenților economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9:00. Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieței muncii, angajatori și persoane în căutarea unui loc de muncă.

Până în prezent și-au anunțat participarea 55 de agenți economici care au oferit 469 locuri de muncă. Domeniile de activitate în care se regăsesc locuri de muncă sunt alimentație publică, construcții, industrie ușoară, construcții de mașini, industrie alimentară, sistemul de asigurări, prelucrarea lemnului, sistem informatic etc. Din cele 469 locuri de muncă, 18 sunt pentru studii superioare.

Agenții economici care pot oferi locuri de muncă, sunt rugați în continuare, până joi, 25 septembrie, să le comunice la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.