Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Primarul Coica atacă din nou: Fabricat în Satu Mare nu se organizează din cauza lui Adrian Ştef!

Dorel Coica, Adrian StefPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, l-a atacat din nou pe preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, susţinând că din cauza lui nu se organizează expoziţia Fabricat în Satu Mare.

Edilul a spus că la sfârşitul săptămânii viitoare la Satu Mare va avea loc adunarea asociaţiei primarilor din România urmând să ajungă edilii principalelor oraşe şi că în aceeaşi perioadă ar fi trebuit să aibă loc expoziţia Fabricat în Satu Mare, astfel încât aleşii să poată vedea  mediul economic sătmărean.

Din păcate nu se mai face Fabricat în Satu Mare. N-a fost de acord d-l Ștef să se facă, probabil l-a deranjat prezenţa primarilor, că nu e pe prima pagină”, a spus Coica.

6 comentarii

  1. Ioan Răspunde

    Doi la un leu, cu asta ne-am ales!

  2. Toader Răspunde

    E penibil Stef asta. Organizeaza petreceri fara numar si refuza sa organizeze un eveniment cu adevarat de promovare a judetului nostru.

  3. tony Răspunde

    E un idiot infumurat, vrea să promoveze judetul doar cind are interese, daca-i iese si lui ceva, in rest il doare in… de judet!

  4. Patrascu Răspunde

    Pai daca nu se lasa cu taiat de panglica, macar, alaturi de Mirciulica, la ce bun?? N-are nici un sens.
    Da lasa ca face Ponta licitatia pt Centura Satmarului si cel de-al treilea Pod, la urmatoarea vizita ( ca ala ultimele doua asta am auzit)s-apoi poate taia o PANGLICA mare cu Gelatul (sogoru) si Mirciulica, in ciuda lui Coica, s-apoi om vedea noi satmarenii…integrarea in Europa.

  5. gica olteanu Răspunde

    Bai prostilor! voi chiar credeti ce zice oblio? Ha Ha! Chiar asta l-a deranjat pe oblio ca stef vrea sa sprijine evenimentul. iar oblio cu capul ala sec de oltean n-a suportat ideea. Oblio ce primari ai chemat? oltenii tai? :))))

  6. oltean inversunat Răspunde

    sunt mindru ca v-am pacalit pe voi satmarenii cu un oltean ….,si nu credeam ..cind imi spunea COSTEL hai ca putem sa-i facem pe fraierii din satu mare … si AM REUSIT. tot inainte cu olteanul nostru COSTEL DOREL COICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.