Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Sătmăreni la STARTUP-ul unei noi generaţii, organizat de LTISD

tsdIn data de 24 septembrie, la Palatul Parlamentului, a avut loc dezbaterea “STARTUP-ul unei noi generatii” organizata de Liga Tinerilor Inteprinzatori Social Democrati (LTISD). Statul Roman isi reorienteaza politica fata de sprijinirea tinerilor antreprenori prin lansarea unei politici unitare cu o strategie pe termen lung, prin reducerea birocratiei si incurajarea accesarii de finantari nerambursabile.

La aceasta dezbatere au fost prezenti: Mihai Sturzu – presedinte TSD, Razvan Iosif- presedinte LTISD, Gabriel Petrea, Andrei Tinu, Emilian Pavel, Adrian Badescu, Traian Ispăsiu- directorul asociației pentru antreprenoriat, Eugen Teodorovici – Ministrul Fondurilor Europene si delegatii din 14 judete. Printre  delegatiile prezente a fost si delegatia satmareana formata din: Ioana Bran – presedinta LTISD Satu Mare, Ciprian Craciun – vicepresedinte LTISD Satu Mare, Radu Suarasan , Ciprian Ardelean si Marius Pop.

In cadrul dezbaterii s-au discutat despre strategia de absorbtie a fondurilor europene, la nivel național pentru  perioada 2014-2020, de domeniile care sunt prioritare , de asemenea s-a  discutat despre atragerea de fonduri europene care sa asigure o sustenabilitate pe termen lung a economiei naționale si punerea unui accent deosebit pe producție. La sfarsitul sedintei au urmat discutii libere cu intrebari din partea celor prezenti si raspunsuri din partea Ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici .

“TSD sustine dezvoltarea anteprenoriatul in Romania si sprijina Guvernul in acest demers al sau, deoarece fiecare noua mica afacere creeaza locuri de munca si contribuie cu impozite si taxe la bugetul de stat. De altfel, pe buna dreptate se spune ca IMM-urile sunt motorul economiei. Guvernul condus de premierul Victor Ponta sprijina atat marile companii, cat si micii inteprinzatori”  – Mihai Sturzu – Presedinte TSD.

“Fiecare dintre noi reprezinta o noua generatie- noua generatie politica, noua generatie in mediul afaceri. Este indatorirea noastra sa devenim exponentii cheie ai comunitatilor din care facem parte. Punerea exemplului este de necontestat astfel ca va indem sa ii inspirati pe tinerii din jurul vostru, sa ii determinati sa devina antreprenori” –  Razvan Iosif- Presedinte LTISD.

“Consider ca aceasta sedinta, a fost un prilej bun pentru tinerii antreprenori de a pune pe masa guvernului, problemele cu care se confrunta atât ei cât si restul antreprenorilor din tara, indiferent de domeniul de activitate si chiar de a face unele sugestii pentru ca aceste probleme sa poată fi rezolvate” – Ioana Bran – Presedinte LTISD Satu Mare.

Sursa: PSD

3 comentarii

  1. Dana Răspunde

    Ioana Bran? Evazionista cu alcool?

  2. dan capitan de plai Răspunde

    ioana bran nu este evazionista cu alcool, doar taicasau este si plus fratele scump DANIEL BRAN este recunoscut pntr infractiunile lui , deci lasati fata in pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.