Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Șeful poliției Satu Mare, Constantin Taloș, a ieșit la pensie

bilant-politie-4Începând de azi 16.09.2014 comisarului şef de poliţie doctor Taloș Constantin Ioan îi încetează, raporturile de serviciu cu Poliţia Română prin pensionare.

A fost încadrat la data de 21 februarie 1984 iar de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate în poliţie a deţinut funcţii de execuţie şi funcţii de comandă în domeniile ordine publică şi poliţie rutieră.  Astfel în anul 1995 este numit la comanda Biroului Rutier, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2000 când a fost numit şef Birou Ordine Publică, urmând ca în cursul anului 2001 să preia comanda Serviciului de Ordine Publică pe care a îndeplinit-o cu succes până în anul 2010, cu o pauză de doi ani când a  îndeplinit funcţia de şef al Serviciu Rutier.

 În anul 2010 începând cu data de 01 iunie a fost numit adjunct al şefului inspectoratului, iar cu data de 16 iunie a fost desemnat la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. În luna octombrie în data de 07 a fost numit şef Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent.

De-a lungul carierei domniei sale a dezvoltat o bună colaborare cu toate instituţiile publice din judeţ şi cu coordonatorii acestora, cărora ţine să le mulţumească .

Un gând bun şi de mulţumire adresează şi colegilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare cu care a împărţit  şi bucuriile succeselor profesionale dar şi greutăţile inerente  apărute de-a lungul carierei.

Pentru corectitudinea, profesionalismul, calmul şi omenia care l-au caracterizat de-a lungul timpului, poliţiştii sătmăreni îi mulţumesc şi îi doresc  sănătate multă şi pensie lungă.

Începând de azi 16.09.2014, prin dispoziţia Şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul şef de poliţie Vlad Florentin a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile şefului Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Marea

3 comentarii

  1. OM Răspunde

    Multumim D=lui Talos.Felicitari D-le Vlad.

  2. satmareanul a spus Răspunde

    Trebuia ca sa plece pentru ca nu a mai rezistat presiunilor politie exercitate asupra lui, din partea celor de la putere. Acesta a plecat demn si nu a cedat presiunilor politice de schimbare a unor sefi din politie asa cum ia cerut partidul de la putere. felicitari domule talos pentru ca ai rezistat

  3. barbu Răspunde

    Halal comandant, un plutonier cu scoala terminata la Universitatea din Tireac, cu unchiu Boitor, apoi doctor in nestiinta si tacere. Multumim ca te-ai ales cu vreo 70 milioane pensie, cit pt. 6 profesori. Asta este motivul pensionarii, plus instabilitatea psihica cu transmitere genetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.