Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Tentativă de omor în cartierul de romi din Pomi

ambulantaPe fondul unui conflict spontan, unui tânăr din localitatea Pomi i-a fost pusă viaţa în pericol de către un vecin.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor la data de 29.08.2014, în jurul orei 13.40, prin SNUAU 112  de către fratele părţii vătămate, care locuieşte în acelaşi cartier. Tânărul prezenta  o plagă  care sângera la nivelul capului.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare  împreună cu  medicul  legist. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul unor neînţelegeri, în cartierul de romi, în care locuiesc atât victima cât şi agresorul  Mădălin L., de 19 ani , a fost agresat de către Florin B, în vârstă de 41 de ani, acesta din urmă  i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect dur contondent victimei.

În urma examinării medico-legale  tânărul a fost diagnosticat cu fractură tempo parietală dreaptă cominutivă, stabilindu-se faptul că i-a fost pusă viaţa în pericol.  Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore  sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de sâmbătă a fost prezentat  instanţei care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Poliţia, Parchetul Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.