Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Un tânăr beat fără permis a furat un BMW și a făcut accident

accidentLa data de 13 septembrie în jurul orei 23,30 poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 19-E671 între localităţile Moftinu Mic şi Carei a avut loc un eveniment rutier.

La faţa locului oamenii legii au constatat Bela S. de 20 de ani care locuia în casa unui bărbat din Carei, profitând de faptul că proprietarul casei nu se afla la domiciliu, a luat cheia de rezervă a autoturismului marca BMW pe care proprietarul Joszef P. îl deţinea şi intenţiona să se deplaseze raza localităţii Moftinu Mic, însă în zona menţionată anterior a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu parapetul de protecţie amplasat pe marginea părţii carosabile în partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 lei. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei întrucât acesta s-ar fi aflat în stare vizibilă de ebrietate.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.