Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Accident cu trei victime, în Halmeu

tamponareLa data de 11 octombrie, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 1C.

Din verificările efectuate s-a constatat că Ovidiu T. de 29 de ani a condus autoturismul marca VW pe raza localităţii Halmeu din judeţul Satu Mare şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia. Accidentul s-a produs  pe fondul neasigurării  corespunzătoare  la efectuarea manevrei de depăşire a acestui autoturism,  care circula în faţa sa,  şi care era condus de Dorin L. Nici autoturismul Dacia, de asemenea, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a  conducătorului autoturismului marca Dacia şi a unui pasager minor în vârstă de 7 ani,  din acelaşi autoturism.

Toate cele 3 persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, însă în urma investigaţiilor  medicale efectuate nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală  a nici uneia dintre ele.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.