Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Accident pe strada Ganea din municipiu

accidentJoi în jurul orei 11.30 poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că Ioan B. de 51 de ani a condus autoturismul marca Audi pe strada Codrului iar la intersecţie cu strada Ganea nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” intrând în coliziune cu autoturismul marca Ford condus regulamentar pe drumul prioritar de către Daniel C. în vârstă de 22 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere din autoturismul Ford. Conducătorii auto au fost testaţi rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Istvan Răspunde

    Pe acea strada de acum incolo vor fi multe accidente de genul celui de mai sus, deoarece comisia de siguranta a circulatiei a facut munca pe jumatate.
    Au transformat toate strazile in strazi cu sens unic, dar nimeni nu mai reglementeaza parcarea autoturismelor in apropierea intersectiilor. Eu circul zilnic pe acele strazi si aproape de fiecare data trebuie sa intri paa la jumatatea intersectiei ca sa poti vedea autoturismele ce vin pe strada cu priorotate. Normal ca doar Ganea a fost asfaltata deci toti ii dau blana netinind cont de intersectii.
    Degeaba, ca la noi la nimenea. Onor comisia primeste leafa pe degeaba.Iar politia ar putea face bani din amendarea acelora care circula impotriva sensului unic si nu ar mai fi nici atatea accidente in Carpati II.
    Pareri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.