Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Accident provocat de o negreşteancă. A rupt doi copaci şi a avariat o maşină FOTO

accident-republicii-141Un accident de circulatie s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni in jurul orei 1.15 pe bulevardul Republicii din Baia Mare, principala protagonista fiind o femeie din Negresti Oas la volanul unui bolid, relateaza actualmm.ro. Trei fete care se aflau intr-un autovehicul BMW X5 au gonit pur si simplu pe bulevardul amintit. Au patruns in intersectia cu bd Bucuresti cu viteza foarte mare, dupa spusele martorilor peste 150 km/ora, si au pierdut controlul volanului.
A lovit bordura din dreapta directiei de mers, masina fiind aruncata pe trotuar. Nu inainte de a reteza pur si simplu doi copaci, si a de a lovi un al treilea. Apoi BMW-ul X5 s-a oprit intr-un autoturism Matiz parcat regulamentar. In urma impactului violent, bucati din masina au fost aruncate pe trotuar. Din fericire nimeni nu trecea in acel moment prin zona, pentru ca se putea intampla o nenorocire.
Soferita este o tânără în vârstă de 20 de ani din localitatea Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, acroşând copacii de pe marginea străzii, după care s-a oprit într-un autoturism parcat regulamentar.
În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani din Sighetu Marmaţiei, pasageră pe bancheta din spate a maşinii, fiind rănită uşor, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Pe numele conducătoarei auto, care a fost transportată la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Sursa: actualmm.ro

Un comentariu

  1. Mihail Răspunde

    Iar se dovedeste cã oşencele nu sunt de volan, la 20 de ani incã nu sau copt pepenele, mai bine sã stea la pat ca acolo nu se accidenteazã la tamponare. Ha ha ha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.