Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Accident rutier în Negrești Oaș

accident

accident

Luni în jurul orei 16.30 pe strada Ion Creangă din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Teodor I. din localitatea Cămârzana a condus autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Marea Britanie şi ar fi  efectuat o manevră de depăşire a tractorului marca Internaţional care circula regulamentar în faţa sa fără a se asigura corespunzător. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului tractorului, Vasile C. de 67 de ani. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţinea permis de conducere de nici o categorie.

 Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.