Andreea Paul: Îți pasă de viitorul tău? Îți pasă de viitorul copilului tău? Ieși la vot!

31 octombrie 2014 | 11 comentarii

klaus iohannisSuntem înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale. A fost cea mai urâtă și cea mai murdară campanie la care a recurs PSD în ultimii 25 de ani. Minciunile, manipulările și loviturile sub centură s-au ținut lanț.

Mă bucur că tonul normal, seriozitatea și soluțiile la problemele țării au fost armele puternice ale lui Klaus Iohannis. Calitatea umană, decență și educația lui au fost probate în această competiție. Klaus Iohannis a ținut ștacheta sus  și nu a coborât în mocirlă. Se poate, așadar, și o Românie normală cu oameni normali. 

E important să mergem cu toții la vot pentru o Românie normală. 

E important să mergem cu toții la vot pentru o voce normală de Președinte.

Participarea tinerilor și a seniorilor la vot este o datorie față de idealurile Revoluției și față de cei care și-au pierdut viața pentru libertatea noastră.

Participarea tuturor la vot reduce riscurile fraudei electorale și rolul mașinăriilor de vot alimentate cu banii furați din buzunarele românilor. 

Prin vot poți dă o direcție mai bună viitorului tău. Poți alege competența și respectul lucrului bine făcut. Un singur vot poate face diferența între o Românie normală și o Românie distrusă de un socialism bolnav. Un singur vot poate face diferența între lege și hoție. Votul tău chiar contează! Dă o șansă normalității în România.

Tu trebuie să îți exprimi opinia. Tu, cel care ți-ai petrecut peste 17 ani pe băncile școlilor. Tu cel care ai mâinile bătătorite de muncă. Tu cel care ești deranjat de lipsa educației. Tu cel care ești martor la toate fraudele realizate de politicieni. Este timpul pentru schimbare. Este timpul pentru normalitate.

Alege să decizi pentru tine. Alege un viitor pentru toți copiii acestei țări. Alege să iei atitudine. Alege să votezi duminică!

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. unu spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=LwIyH0EFaGY Stai linistita ANDREEA votam exact cum spui tu.

 2. unu spune:

  Stai linistita ANDREEA votam exact cum spui tu .https://www.youtube.com/watch?v=LwIyH0EFaGY

 3. tractorista spune:

  vom vota asa cum ne-ai instruit la Cluj!

 4. Reformatorul spune:

  Votez Iohannis! Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

 5. Cocojumbo spune:

  Lasind la o parte gafa d-nei Vass cu “votati Victorel”….cred ca nu mai intereseaza pe nimeni de acesta “nimeni”. Remarc ca, de o bucata buna de timp, nu se mai comenteaza deloc, nici pro nici contra, la inertiile d-nei Vass. Oare chiar n-o mai baga nimeni in seama?

 6. pnlist spune:

  Andrea e o femeie desteapta iar noi îl votăm pe Iohannis.

 7. iti mai aduci aminte draga doamna vass? spune:

  “Voi lupta pentru oamenii din Oaş la fel cum am luptat pentru premierul Boc, pentru Mihai Răzvan Ungureanu şi pentru preşedintele Traian Băsescu”, a adăugat candidata PDL pentru alegerile Parlamentare.in 2012 asa te prezentai in fata noastra….ai intrat in parlament datorita legii aberante care face sa intre unul de pe locul 3 sau4 in parlament……cine esti tu de fapt?

 8. Reformatorul spune:

  Mergeti la vot! Daca doriti ca minciuna si hotia sa fie tolerate, alegeti Ponta! Daca vreti impozite mari, votati Ponta! Daca doriti ca sa fie incarcerati jurnalistii ce difuzeaza informatii corecte si sa fie gratiati coruptii, votati Ponta! Daca doriti o Romanie normala, votati Iohannis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest