Bani pentru primării, drumuri judeţene şi Luna Şes

9 octombrie 2014 | 6 comentarii

sedinta CJ (16)Consiliul Judeţean a rectificat în şedinţa de astăzi bugetul consolidat al judeţului Satu Mare pe acest an, în urma alocării de fonduri de la Guvernului României. Preşedintele Adrian Ştef a precizat că 7,6 milioane lei sunt repartizate pentru echilibrarea bugetelor locale, din care 5  milioane prin algoritmul Finanţelor iar restul prin grija conducerii judeţului.

Totodată, acesta a anunţat că au mai alocat 4 milioane de lei pentru funcţionare şi 12,3 milioane lei pentru drumurile judeţene. Preşedintele CJ, Adrian Ştef, a subliniat că Guvernul Ponta a fost foarte atent cu Satu Mare, fiind printre judeţele cu cei mai mulţi bani alocaţi.

În cadrul şedinţei, vicepreşedintele Mircea Govor a spus că se deblochează lucrările de la Luna Şes, Ministerul Dezvoltării alocând o sumă de 4 milioane lei. Urmează să se finalizeze şi noul sediu al Primăriei Carei, pentru care s-a alocat suma de 1,4 milioane lei.

sedinta CJ (19)

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Radu spune:

  Iara bani la Tehnic Asist si firmele lui Dragnea? Oare o fi Satmarul un fel de Eldorado unde se poate fura in liniste ca nimeni nu are treaba cu tine?? Sau asa multi bani se dau (comisioane) si la Bucuresti, ca fomistii aia ii protejeaza?

 2. Saul spune:

  Nenorocitule care esti de Stef nu ti e rusine Instituțiile din subordinea Consiliului Județean nu si au plătit nici utilitățile de luni întregi.Mincinos ordinar ce esti.

 3. Saul spune:

  Trebuie sa stie lumea ce lichea conduce Consiliul județean ce mincinos a finanțat zece sărbători si umbla sa amâne tăierea utilităților din Institutiiile subordonate pe la Electrica si Apaserv.

 4. draga saul spune:

  doar semi analfabetii si tiganii care l-au votat pe STEF , nu stiu ce pervers de om este, dar LUI STEFANEALA i se apropie cu pasi repezi SFIRSITUL , sper sa nu fie la BECI

 5. minci spune:

  DE cite ori am auzit minciunile astea! doar a început campania electorală!

 6. drum judetean in coma, spune:

  Speram ca faceti si DJ Acas-Unimat-Sacaseni .
  sau vreni numai voturi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest