Bia Țiganu a fost arestat

5 octombrie 2014 | 4 comentarii

Bia Tiganu (45)Lucrători din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au prins şi încarcerat în arestul IPJ Satu Mare, pe Leleci Ionel, cunoscut drept Bia Ţiganu, de 53 de ani, din Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat 3 ani inchisoare pentru trafic de influență. 

În acelaşi dosar a fost condamnat şi avocatul său.
Procurori ai DNA – Serviciul Teritorial Oradea i-au trimis în judecată pentru infracţiunea de trafic de influenţă şi.
Starea de fapt retinuta in rechizitoriu, potrivit comunicatului DNA: În cursul lunii aprilie 2010, inculpaţii Szekely Adalbert-Cornel, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, cu activitate preponderent în municipiul Satu Mare şi Leleci Ionel au pretins şi primit de la un denunţător suma de 5.000 euro lăsând să se înţeleagă că au influenţă asupra magistraţilor, judecători şi procurori, de la instanţele şi parchetele din Satu Mare. Inculpaţii au pretins şi primit banii pentru a interveni pe lângă aceşti magistraţi şi pentru a-l ajuta pe fiul denunţătorului să fie eliberat din arest şi să nu mai fie trimis în judecată pentru infracţiunea de tâlhărie.
La data de 22 septembrie 2011, procurorii au dispus reţinerea inculpatului Leleci Ionel pe o perioadă de 24 de ore iar la data de 23 septembrie 2011, procurorii au înlocuit această măsură cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile, măsură ce a fost prelungită.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. jony spune:

  Justiţia îl scoate, sí el îl bagã, teatru de pãpusi, sau Parodie? De vãzul lumii,dar oameni stiu asta.Intrebare, cât timp va sta? o saptamana? o zi?

 2. STUDENT spune:

  JONYYY VEZI CA O LUAT 3 ANI CU EXECUTARE JONY DRAGA

 3. ion spune:

  5.000 euro si va fi liber asa se vorbeste in justitia din Romania

 4. Cristi spune:

  Cu draqu un ametit ca asta, pe deasupra si gras si urat sa faca atatia bani?? Ca eu muncesc dar de-abia am…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest