Călin Popescu Tăriceanu cel mai bun președinte pentru ardudani!

29 octombrie 2014 | 11 comentarii

plr campanie ardudEchipa de campanie a lui Călin Popescu Tăriceanu a ajuns luni, 27 octombrie, în localitățile Ardud, Betiug, Homorodu de Jos, Homorodu de Mijloc și Homorodu de Sus.

 

„Călin Popescu Tăriceanu a fost mereu de partea ta!”

Oamenii i-au primit cum nu se poate mai bine pe „tăriceni” asigurându-i că pe data de 2 noiembrie vor pune ștampila de vot pe poziția cu numărul 13.

Doamna Viorica Țiplea din Homorodu de Jos îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că „a fost singurul care mi-a mărit pensia, aștialalți numa’ de tăiat știu, nu mai îmi ajunge nici de medicamente, apoi cred că dacă a ajunge președinte ni le-a majora la loc”.

 

Locuri de muncă pentru tineret

 Echipa de campanie a ajuns și în orașul Ardud. Ardudanii nu au uitat că în prerioada guvernării Tăriceanu au fost create peste 600.000 de noi locuri de muncă și au fost mărite salariile.

„Votăm Călin Popescu Tăriceanu pentru că a mărit pensiile, salariile și pentru că a avut grijă de tineret creînd noi locuri de muncă.” au declarat două doamne entuziaste la vederea echipei de campanie.

Sursa: PLR Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (11)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. OM spune:

  Presedinte de ce?

 2. Darius spune:

  Mergeti mai si va culcati! Nu-l mai laudati pa Tariceanu. Daca a avut la ceva performanta, a fost doar la neveste, vreo 5-6.

 3. LIBERal spune:

  Vai de capul lor! O echipa de pupincuristi. Nici nu merita Tariceanu o altfel de echipa. Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

 4. Dorin spune:

  Rusine PLR! Faceti parte dintr-un partid 100% format din traseisti.

 5. Reformatorul spune:

  Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!Tariceanu nu merita votul vostru!

 6. Dorina spune:

  Tariceanu = Ponta. Nu votez asa ceva!

 7. satmarean spune:

  Pupincuristii lui Stef, nu va pierdeti vremea cu Moliceanu. Oricum, nu iese presedinte.Voi n-aveti nici partid legal inregistrat si sinteti 100% traseisti politici, asa ca lasati-o mai usor! Mai aveti de trecut pe la citeva partide, asa ca va trebe energie.

 8. Reformatorul spune:

  Daca tot umblati hai-hui, molicenilor, cautati-i o nevasta lui Tariceanu! A avut doar 5, sarmanul.

 9. Dorin spune:

  Votati Iohannis!

 10. Sisoe spune:

  Urmatorii la inchisoare: Stef, Silaghi, Govor!

 11. adrian spune:

  Cat albastru in fotografie. De luni daca vor face aceeasi poza, albasrul va fi inlocuit cu cea mai pura culoare rosie, intrucat cei din PLR au acasa 2 dulapuri de campanie, unul albasru si celalalt rosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest