Careiul și Tășnadul îl vor pe Tăriceanu la Cotroceni

24 octombrie 2014 | 10 comentarii

PLR Satu Mare2Echipa de campanie a candidatului Călin Popescu Tăriceanu a ajuns vineri, 24 octombrie, în piețele agroalimentare din Carei și Tășnad.

La Carei, ”trupa albastră„ în frunte cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, a împărțit materiale electorale producătorilor și cumpărătorilor, iar mesajul care s-a desprins din discuțiile cu acestea a fost acela că Tăriceanu este cea mai bună soluție pentru președinția României, în condițiile în care, ceilalți candidați care ar mai putea conta, au serioase probleme privind compatibilitatea sau depedența față de grupurile de interese.

Călin Popescu Tăriceanu îmi pare a fi un candidat matur, corect, echilibrat, cu o experiență demonstrată în planul guvernamental. Dar mai important decât orice, este faptul că Tăriceanu și-a exercitat puterea și priceperea politică în folosul cetățenilor, a clasei de mijloc, a pensionarilor, a românilor, în general!” a mărturisit Vasile Bontea, fost maistru tâmplar.

La piața din Tășnad, echipa lui Tăriceanu s-a bucurat de aceeași prietenoasă primire, semn că nici tășnădenii nu au uitat că Tăriceanu a fost un prim ministru care s-a străduit să aducă bunăstarea în casa fiecărui cetățean al României.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a stat de vorbă cu oamenii aflați în piață.

Noi, domnule președinte Ștef,  v-am votat acum doi ani, și nu am greșit. Și credem că nu vom greși nici acum, când ne îndemnați să-l votăm pe Călin Popescu Tăriceanu. Numai să-l ajute Dumnezeu să ajungă acolo unde trabă, că-i un om care  l-o ajutat pe tot românul!”  a mărturisit Raveica Roman.

Echipa lui Tăriceanu a distribuit și aici materiale electorale, primite cu interes și bucurie de toți cei prezenți.

Sursa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. careian spune:

  Domnule Ștef presupun că v-ați luat zi liberă, neplătită din banii contribuabililor sătmăreni.

 2. SATMAREAN spune:

  PLR nu exista, iar indivizii din foto au distrus PNL Satu Mare, tradand pe strabunii liberalilor, facand campanie pentru PSD la europarlamentare.

 3. Relu spune:

  Rusine PLR! Faceti parte dintr-un partid 100% format din traseisti.

 4. LIBERal spune:

  Iohannis este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!Tariceanu nu merita votul vostru!

 5. Liberal spune:

  Tariceanu a incercat sa distruga PNL!Merita dispretul liberalilor, nu altceva.Nu merita votul satmarenilor. S-a inconjurat de naparci si a format Partidul Traseistilor, PLR! Nimeni nu uita cum s-a dus cu jalba in protap la Ponta sa il bage in seama. Evident, Ponta l-a folosit, asa cum are obiceiul, si l-a facut sef la Senat, dorind ca prin acest gest sa-l determine sa distruga PNL. Din fericire, PNL a rezistat atacurilor furibunde, iar el si-a aratat cu adevarat fata, cea de oportunist, de traseist, nu de liberal.

 6. dascal spune:

  Stef si Papici spun doar povesti de adormit copiii. Electoratul nu poate fi pacalit de acestia. Tariceanu nu este o solutie pentru presedintia Romaniei, ci o problema. Iohannis-Presedinte!!!!

 7. observator spune:

  Vai si amar de ei! Nici macar partid constituit legal nu au traseistii peleristi.

 8. Teo spune:

  Tariceanu-solutie imorala. Nu uitati de biletelul roz pentru imixtiuni in justitie, deficit bugetar imens, la fel ca si numarul lui de neveste.

 9. Angelo spune:

  Papuci ești penibila. Care-i.? Acolo este UDMR.

 10. Marian spune:

  1. Tradatori sunt aceia care s-au unit cu PDL-ul in conditiile in care i-au balacarit peste tot pe unde au apucat si dupa sunt frati de sange in frunte cu ghinionistul suprem, regele gafeur samd.
  2. Nu au nici o treaba viata politica cu viata personala.
  3.Tariceanu orice a-ti zice voi este singura optiune pentru sefia de la Cotroceni din oferta prezidentiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest