Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Cetăţenii din Gherţa Mică şi Tarna Mare îl vor pe Victor Ponta Preşedinte

psd campanieEchipa de campanie a PSD a fost prezenta joi, 30 octombrie, in targul de la Gherta Mica si in Tarna Mare unde le-au prezentat cetatenilor programul pe care Victor Ponta il are pentru o Romanie Puternica, o Romanie Unita. S-au purtat discutii despre realizarile Guvernarii Ponta si beneficiile pe care le va avea Romania cu Victor Ponta, Presedinte.

Ca Presedinte al Romaniei, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabile în Parlament si pe o buna colaborare cu actualul Guvern. In acest fel, Victor Ponta va putea asigura stabilitatea in Romania si va pune capat conflictelor intre politicieni, astfel incat acestia sa lucreze in beneficial cetatenilor romani. 

Guvernul Ponta a dat pensionarilor banii taiati de guvernul Boc si a majorat pensile peste rata inflatiei. Acest proces de crestere a pensiilor si de reparative sociala continua si in 2015 cu o valoare peste rata inflatiei.

Pentru o Romanie Puternica si Unita, votati pozitia nr. 4 pe buletinul de vot! Votati Victor Ponta, Presedinte!

Sursa: PSD Satu Mare

4 comentarii

  1. Reformatorul Răspunde

    Daca doriti ca minciuna si hotia sa fie tolerate, alegeti Ponta! Daca vreti impozite mari, votati Ponta! Daca doriti ca sa fie incarcerati jurnalistii ce difuzeaza informatii corecte si sa fie gratiati coruptii, votati Ponta! Daca doriti o Romanie normala, votati Iohannis!

  2. Mirica Răspunde

    Daca aceasta imagine este din Gherta Mica atunci este simplu de ce acesti oameni o sa voteze cu Pontel…
    Toti acei care intind mina in tara aceasta fara sa fie motivati sa o faca o sa voteze cu Pontel…acesta este progresul Romaniei….

  3. alava Răspunde

    Reteta succesului la alegeri:
    1.impingi populatia in saracie timp de 4 ani
    2.dai vina pe presedinte si nu pe guvernare indiferent cai rosu sau galben.
    3. in campanie te prezinti cu zahar, pungi , cizme, chiloti, ulei…
    DA PANA CIND ?!?!

  4. satmarean 2014 Răspunde

    Unii cetateni din aceste sate il doresc pe ponta-mito presedinte! Deobicei betivanii si handicapatii si toti retardatii! Sunt convins ca si acolo sunt majoritatea INTELIGENTI si vor vota JOHANNIS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.