Coica despre Maskulik şi Butka: Sunt şomeri, nu produc nimic pentru oraş!

19 octombrie 2014 | 44 comentarii

dorel coica primarPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a acuzat astăzi într-o conferinţă de presă pe consilierii UDMR Maskulik Csaba şi Gergo Butka că „nu produc nimic pentru oraş” şi nu fac altceva decât să-şi ia indemnizaţiile de 500 de lei/ lună de la Consiliul Local. Edilul a afirmat că aceştia ar fi de fapt şomeri, nu şi-ar plăti impozitele la stat, şi că „latră” toată ziua.

„Practic e singurul lor venit, dar nu ştiu dacă ei plătesc taxe aici la Finanţele Locale. Ar fi curios să vină să-mi prezinte, plătesc şi ei taxe? Impozite? Eu n-am verificat că n-am de ce, dar vreau să îi rog să vină în faţa dvs, mai ales când e presa aici le place să sară în sus. Să sară în sus şi cu facturile că plătesc taxe, impozite. Numai să vii să iei o indemnizaţie şi să nu produci nimic pentru oraş nu mi se pare corect. Am stabilit de acum înainte, la discuţiile cu UDMR vor veni liderii UDMR, respectiv preşedintele Kereskenyi Gabor şi Magyar Lorand, care e reprezentantul UDMR. N-o să mai stau toată ziua la discuţii cu Butka şi Maskulik”, a afirmat edilul.

 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (44)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. marian spune:

  Sa inteleg ca pe coica il deranjeaza ca astia doi nu si-o platit taxele sa ii finanteze lui parcarea din fata cabinetelor?

 2. cineva spune:

  Javra ordinara! El ce face pt oras? El cat primeste b si nu face nimic? Parcheaza unde vrea in locuri nepermise, chiar Butka la pozat si la pus pe facebbok.

 3. Adi spune:

  sa-ti fie rusine bai coica! ti-e ciuda ca Butka a postat azi o poza in care parchezi ILEGAL???

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=857345800962545&set=a.410626115634518.97797.100000613980904&type=1&theater

 4. Bogi spune:

  Domnule primar, aş avea o întrebare: dumneavoastră ce aţi făcut pentru oraşul nostru în afara faptului că aţi minţit cât aţi putut? Nu înţeleg dacă sunteţi fustrat, de ce alţii sunt de vină? Înţeleg că a trebuit să-l răzbuneţi cumva pe Butka Gergő, cine a avut curajul să posteze pe facebook o poză foarte drăguţă cu maşina dumneavoastră, dar nu înţeleg Maskulik Csaba ce vină are? El ce a greşit? E vinovat că tot timpul vrea să fie cât mai corect cu dumneavoastră? E vinovat câ că şi el e maghiar? E vinovat că se înţelege bine cu domnul Butka? Ştiţi ce? Măcar Maskulik şi Butka „latră” pentru noi, pentru interesele noastre, dar dumneavoastră „urlaţi” prostii şi cu această manifestare ne arătaţi că sunteţi un om fără abilităţi de a fi un primar al oraşului nostru

 5. dr. Ciomu spune:

  Noroc cu tine, primare, ca produci….produci trotuare si locuri de parcare peste spatiile verzi si pistele de biciclisti, din bani publici in fata propriilor cabinete medicale. E adevarat…nu e nici un conflict de interese, cu siguranta, cabinetele medicale nu sunt sub atenta Dv. coordonare……ANI aude?? DNA-ul e pe aici????

 6. andina parcalav spune:

  Toti cei care spun adevarul sunt atacati de acest primar infect,Butka ,Ratiu siMaskulik sunt printe miile de satmareni care il demasca pe sudistul mincinos care nu a facut nimic pt oras.
  Satu Marele este cel mai inapoiat oras din tara datorita acestiu rahat pe bat care doar certuri si scandaluri provoaca .
  Pe span il intereseaza Medicina Muncii si comisioanele de la firmele care fac lucrari de slaba calitate in oras asta vorbesc apropiatii lui.
  COICA PLEACA DIN ORAS NU STAI NICI LA PICIORELE OAMENILOR CORECTI ESTI UN NIMENI..

 7. iuhu spune:

  Ratiu e un idiot. numa bun de aliat pentru udemereu

 8. sm spune:

  Dar cînd conduce Kereskeny beat de ce nu pune poze Butka??? Iar cînd a fost Ileys primar ce a facut pentru oras? NIMIC!!!!

 9. ardelean spune:

  Dace s-a suparat primarele nostru….l-a deranjat faptul ca cei doi consilieri nu-i accepta ilegalitatile? Discutati doar cu spagarii, de i-ati mentionat pe Gaborka si amicul Lorand? S-au, v-au ramas datori de cand cu PUZ-urile pentru blocurile unde domiciliaza deputatul?

 10. ardelean spune:

  Si, care dintre ei are halena Dottore? Ca vad ca ti-a scapat chestia asta…

 11. Lung Marina spune:

  Ratiu este singurul care a ajutat mii de pacienti,medicii de la clinica lui lucreaza chiar langa noi in Micro 15 ,este un om deosebit si a schimbat fata cartierului.
  Este clar ca Coica atata poate ,nu face nimic pt oras doar pt el si asistentele lui pe care le-a angajat la Apaserv pe mii de lei salar pe luna iar noi nu avem cu ce platii intretinerea .
  DEMISIA COICA ESTI O RUSINE PT NOI ARDELENII.

 12. adi spune:

  Degeaba al atacați pe cică e singurul care a făcut ceva pentru oras

 13. dobie spune:

  Postaci UDMR sunt foarte activi păcat ca nu au fost la fel și reprezentanții lor în guvernarea orasului

 14. vlad spune:

  Felicitări domnule Primar pentru realizări.

 15. Andrei borodei spune:

  Cei doi consilieri sunt niște impostori care nu au realizat nimic în viața lor

 16. cuza spune:

  UDMR SA VĂ FIE RUȘINE CU TOT CE A ȚI FĂCUT DOAR ÎNTERESUL EPISCOPIEI

 17. ghiuri spune:

  Domnule primar nu mai stați de vorba cu cei doi incompetenti

 18. Om spune:

  Da. Merita felicitari. La mine in cartier se vede ca s-a facut ceva. Cine nu vede este ori chior ori rau intentionat. Domn primar, felicitari. Nu mor caii cand vor cainii..

 19. MM spune:

  Mai Coica, mergeti toti trei in … ne-am saturat de chelios dar nici astia doi mapeti nu-s buni de nimic!

 20. suli spune:

  Da Ratiu e un impostor un nenorociți mincinos nu se poate compara cu Coica

 21. F.c spune:

  In fata blocului de pe Careiului a turnat idotul.asta asfalt si pe iarba iar bordurile au 30 de centimetri de la trotuar,Coica nu stie de loc administratie numai gargara.
  RATIU URMATORUL PRIMAR IN SATMAR.
  este cel mai harnic si ordonat in tot ce face .
  JOS COICA .

 22. F.c spune:

  P.S:
  Acest nimfoman seamana cu un cap de
  P_n_s.

 23. Cocojumbo spune:

  Sa mearga cineva sa verifice taxele, salariile si impozitele la Sc Coica si sa vedeti evaziune fiscala! Nu se sesizeaza nimeni?

 24. cineva spune:

  Na au sosit si postaci psdisti, platiti din banii nostri. Aveti grija sa mai scoateti limba din curul doctorului, sa mai capatati niste aer.

 25. dragoste lucica spune:

  Felicitări domnului doctor răutăcioși nu trebuie băgați în seama sunt gunoaiele societății.

 26. dudu spune:

  Dar nu are voie nimeni sa aprecieze munca și viziunea primarului ca e plătit ei nu sunt plătiți ca înjură tot timpul.

 27. ion spune:

  Niște nenorociți în frunte cu I leș felicitări domnule primar.

 28. Anita spune:

  Sper ca e evident pentru toata lumea ca domnul primar si-a mobilizat marionetele sa comenteze in favoarea lui la acest articol.

 29. Ervin spune:

  Din pacate tot orasul e marioneta mai nou si se muta razboiul din ce in ce mai des pe partea etnica.
  Afirmatia dvs e o jignire clara si nu stiu de ce,dar cred ca va pare rau pt cele spuse.Nu e frumos pt ca nu se stie niciodata, poate esarfa va fi predata unui somer candva.

 30. Berecz Julia spune:

  Da domnu Coica ce mai produce pentru acest oras in afara de pagube???

 31. danciu spune:

  Mai multe lucruri vizibile decât a făcut I lipsind patru ani.

 32. Nicu Finte spune:

  Salutare,romanului ii place cel mai mult sa critice,nu stie sa aprecize si sa respecte.Cred ca pe cei mai multi ii deranjează ca Domul Primar Coica este roman.

 33. Ilona Butka spune:

  De aceea sunt consilieri ca să-şi vadă de treburi, indiferent despre cine este vorba. Cetăţenii dacă nu respectă legile primesc amenzi bune. Dacă d-l primar nu respectă regulile, legile ce aşteptări are din partea cetăţenilor? Primul om al oraşului nu "latră" ci foloseşte un limbaj literar adecvat în orice situaţie! D-na Deheneş, soacra d-lui primar, plăteşte la finanţe pentru mărfurile vândute ilegal pe străzile din cartierele oraşului-să verifice cetăţenii?

 34. Om spune:

  Anita, eu nu sunt marioneta nimanui, dar tu sigur esti paralela cu realitatea. Daca nu vor sa fie vizibile realizarile primarului, nu inseamna ca nici nu sunt. Succes d-le primar!

  • Anita spune:

   Tocmai ai demonstrat ca esti.

   • Om spune:

    Comentariul tau arata cat de superficial gandesti. Dar iti explic eu: daca cineva isi manifesta aprecierea fata de ceva sau cineva nu inseamna ca devine marioneta sa ci, pur si simplu, ca are capacitatea de a aprecia ceva sau pe cineva. In cazul de fata, eu am apreciat actiunile domnului primar referitoare la acest oras si nu pe primar, pe care nu-l cunosc personal. Tare mi-e teama ca n-ai inteles :). Si stiu si de ce.

 35. cineva spune:

  Mai bine somer decat sudist! :D

 36. Mai.bine.taca.Coica.tu.nu.esti.bun.de.nimic.ce.ai.promis.nai.rezolvat.nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest