Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Colonelul (r) Dorel Ghețea a încetat din viață

ghetea dorel 2Jandarmeria Satu Mare anunţă cu tristeţe încetarea din viaţă a colonelui (r) GHEȚEA VASILE  DOREL, fost prim adjunct al inspectorului șef al Jandarmeriei Satu Mare în perioada 2005-2014.

Distinsul camarad de armă, colonelul în rezervă GHEȚEA VASILE  DOREL s-a născut la  data de  31.05.1959, în localitatea Beltiug, judeţul Satu Mare.

A urmat şi absolvit în anul 1985 Şcoala Militară de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, iar după absolvire, a fost repartizat la Batalionul 21 Jandarmi Constanţa, unde a ocupat funcţia de comandant de pluton vreme de un an de zile.

În anul 1986  a fost  mutat la cerere la Batalionul 35 Jandarmi Satu Mare, unde a ocupat diferite  funcţii de execuție și comandă până în anul 2003, când, a fost promovat în funcţia de adjunct al comandantului pentru ordine publică, funcţie pe care a îndeplinit-o până  în anul 2005, moment în care a devenit prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Apreciat de toţi cei care l-au cunoscut, bun camarad de arme şi coleg nepreţuit, domnul colonel (r) GHEȚEA VASILE  DOREL a  slujit Jandarmeria  vreme de 29 de ani şi lasă în urma sa un colectiv pe care l-a instruit, l-a format şi care îl va regreta mereu. În memoria celui care a fost domnul colonel (r) GHEȚEA VASILE  DOREL, vineri 3 octombrie 2014, activitatea Jandarmeriei Satu Mare a debutat cu un moment de reculegere.

Adresăm  sincere  condoleanțe familiei greu încercate şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Sâmbătă, 4 octombrie, începând cu ora 13.00, la Capela din Cimitirul de pe strada Amațiului din municipiul Satu Mare, va avea loc slujba de înmormântare.  După slujba de înmormântare,  colonelul Ghețea Vasile Dorel, va fi condus de jandarmii sătmăreni pe ultimul drum pentru înhumare, care  va avea loc la Cimitirul din localitatea Giungi com Acâș.

Pentru cei care doresc să-l conducă pe ultimul drum, pe cel care a  fost atâţia ani un coleg nepreţuit, un prieten de nădejde, un om deosebit, domnul colonel Ghețea Vasile Dorel, Jandarmeria Satu Mare asigură transport de la Cimitirul  de pe strada  Amațiului din municipiul Satu Mare, înspre locul de înhumare.

Dumnezeu să-l ierte și să-l aşeze între cei drepţi!

Colectivul de cadre al Jandarmeriei Satu Mare

3 comentarii

  1. Micle Victor Răspunde

    Un barbat adevarat si un suflet mare,D-zeu sa-l odihneasca in pace.

  2. Micle Victor Răspunde

    Un barbat adevarat si un suflet mare,D-zeu sa-l odihneasca in pace.

  3. Nelu Sabau Răspunde

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace!
    Sincere condoleante familiei indoliate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.