Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Consiliul Local şi Primăria convoacă la raport conducerea Olimpia Satu Mare

Consiliul Local (34)Consiliul Local şi conducerea Primăriei Satu Mare convoacă la raport conducerea clubului Olimpia Satu Mare, după ce a luat mai multe măsuri organizatorice fără a anunţa Consiliul de Administraţie.

Consilierul Magyar Lorand a declarat în şedinţa de astăzi că reprezentanţii Olimpiei vin după bani la Consiliul Local dar nu informează Consiliul de Administraţie despre schimbări, deşi ar avea această obligaţie.

Conducerea clubului Olimpia nici în momentul de faţă nu convoacă Consiliul de Administraţie. Vreau să rog administrativul să se ocupe de această problemă. În această vară am schimbat un antrenor care a avut performanţe cu un antrenor mai de treabă, cu experienţă mai mare. După 10 ani ne-am dat seama că treaba începută de dl. Csik a fost foarte bună şi revenim, dar AGA hotărăște acest lucru și Consiliul de administrație nu este convocat. Presupun că într-o lună iarăși Olimpia o să vină după o rectificare de buget. Ar fi foarte bine ca reprezentanții Consiliului Local să fie informați de aceste modificări, despre bugetul clubului și ce se întâmplă la club, să nu vină numai după bani la noi și să nu avem informații”, a declarat consilierul.

El nu consideră că este normal să afle din presă despre schimbările survenite la club, urându-i totodată succes lui Tiberiu Csik în funcţia de antrenor.

Primarul a declarat că va chema conducerea Olimpiei săptămâna viitoare.

Săptămâna viitoare o să convocăm conducerea Olimpiei şi o să vă chemăm şi pe dvs. să fiţi prezenţi”, a spus edilul.

În cadrul şedinţei, liderul grupului UDMR a reamintit Executivului că are obligaţia de a amplasa plăcuţe bilingve la locurile de joacă, la monumentul în memoria victimelor inundaţiilor din 1970, fiind foarte multe reclamaţii în acest sens de la comunitatea maghiară.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Babut si Campean trebuie dati afara de la Olimpia.Sint incompetenti.

  2. toma Răspunde

    Sa intelegem ca babutza nu era la servici? Trebuia doar o tipuritura pe hol sa vina daca era la lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.