Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Două accidente rutiere în județul Satu Mare

accident

accident

Duminică  în judeţul Satu Mare au avut loc   2 accidente rutiere soldate cu 2 răniţi uşor . 

Ieri dimineaţă , în jurul orei 09.00 poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină la faţa locului la un eveniment rutier produs  pe DN 19A, în localitatea Beltiug. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că  Ştefan H., în vârstă de 49 de ani a condus autoturismul marca Opel , iar pe fondul efectuării unei manevre de întoarcere la stânga, fără  a se asigura corespunzător a intrat în coliziune cu autoturismul marca Fiat, condus regulamentar de un bărbat, de 31 de ani, din Carei  care circula în aceiaşi direcţie de mers. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei tinere în vârstă de 27 de ani, pasageră în autoturismul Fiat.

Şi poliţiştii Biroului Rutier au intervenit duminică , în jurul orei 19.00 la un accident rutier care a avut loc pe strada Bârgăului din municipiul Satu Mare. La faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un bărbat  în vârstă de 54 de ani, a condus autoturismul marca Mercedes şi a accidentat uşor pe Csincia H. care, în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

În ambele cazuri conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în primul caz rezultatele au fost negative, iar în cel de-al doilea aparatul a indicat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazurile amintite se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar în cazul evenimentului produs în municipiul Satu Mare se efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.