Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Dr. Lang Ladislau preia conducerea organizației Caritas Satu Mare. Mesajul transmis de Löchli Terezia Tündér

Lochli TunderLöchli Terezia Tündér, transmite o scrisoare de recunoaștere și mulțumire sătmărenilor, după cei 20 de ani dedicați misiunii de întrajutorare și creare a unui sistem de servicii sociale. Löchli Terezia a deținut funția de director general al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, în perioada 2003-2014, iar între anii 1997-2003 a fost directorul economic al organizației. La inițiativa Episcopului Diecezan al Bisericii Romano-Catolice, funcția de director general va fi deținută de dr. Lang Ladislau.

Dragi colegi si parteneri,

În cadrul Asociației Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, timp de 20 de ani, mi-am dedicat timpul și energia pentru a-mi îndeplini misiunea cu privire la  ajutorarea celor aflați în nevoie, misiune bazată pe dragostea față de semeni  și pe principiile creștine ale bisericii catolice  și ale organizației. Ca rezultat al muncii dinamice depuse de o întreagă echipă de specialiști, în ultimii ani, am reușit să construim un sistem complex de servicii sociale în judetele Satu Mare și Maramureș.

În perioada 1997-2003, în calitate de Director Economic, am făcut eforturi pentru a asigura resursele necesare funcționării optime a serviciilor sociale oferite.

Din 2003 până în octombrie 2014 am deținut funcția de Director General și împreună cu colectivul organizației, am făcut față provocărilor  și am dezvoltat în continuu sistemul de servicii sociale și de relații externe.

Începând cu data de 15 septembrie, Episcopul Diecezan al Bisericii Romano-Catolice  a dorit introducerea de schimbări în conducerea organizației. În  baza acestei hotărâri, din data de 01 octombrie 2014, funcția de director general va fi preluată de Dr. Lang Ladislau.

Pe viitor eu voi deține funcția de consultant în management în cadrul organizației.

Și pe această cale aș dori să vă mulțumesc pentru întregul efort pe care l-ați depus, atât sub formă de muncă, suport , dragoste colegială, prietenie și pentru întregul timp petrecut împreună cu ocazia diferitelor proiecte, activități și succese, prin care am reușit să ajutăm pe cei aflați în nevoie.   

Löchli Terezia Tündér

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.