Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Echipa mobilă Stea, în teren pe străzile Ostrovului și Crângului

jolti si iuliu, ostrov-crangEchipa mobilă de intervenție stradală din cadrul Asociației Stea s-a aflat astăzi pe teren, pe străzile Ostrovului și Crângului din Satu Mare, unde a avut întâlniri cu beneficiarii și au discutat problemele și nevoile urgente.

Cei doi angajați, Magyari Zsolt și Gecz Iuliu, au informat grupurile vulnerabile de pe cele două străzi cu privire la serviciile sociale şi de bază din comunitate şi modalităţile de accesare a acestora. „Facilitam accesul la informații a populației din zonele defavorizate, ajutam oamenii să își rezolve anumite probleme de ordin social, precum înscrierea copiilor la școli și grădinițe, ii ajutăm la întocmirea actelor necesare eliberării buletinelor, certificatelor de naștere, concret suntem intermediari între ei și autorități”, afirmă cei doi tineri. 

Cei doi angajați sunt pregătiți să intervină la solicitările persoanelor care locuiesc în zonele defavorizate ale municipiului Satu Mare, oferind atât sprijin logistic cat și informațional, celor care îl solicită.    

Echipa mobilă de intervenţie îşi desfășoară activitatea pe raza municipiului Satu Mare şi a localităţilor adiacente. Din 6 în 6 luni, echipa mobilă de intervenţie realizează o evaluare a satisfacţiei beneficiarilor cu privire la serviciile de bază. Managementul activităţii este responsabilitatea Asociaţiei Stea iar partenerii  sprijină echipa mobilă de intervenţie în asigurarea nevoilor beneficiarilor.

Acest nou serviciu social funcționează în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”. Pentru detalii vizualizați: http://www.asociatiasteasm.ro/index.php?page=content&p=65&id=933&id_meniu=887

Sursa: Asociația Stea Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.