Echipa PSD Satu Mare în mijlocul cetățenilor din Călinești Oaș

20 octombrie 2014 | 5 comentarii

psd calinesti oasLuni echipa de campanie PSD, a fost în mijlocul cetăţenilor în târgul din Călineşti Oaş. Alături de caravana PSD Satu Mare s-a aflat Gheorghe Copil, primarul din Călineşti Oaş şi vicepreşedinţii PSD Satu Mare Bura Nicolae şi Gheorghe Ciocan.

S-au purtat discuţii despre problemele pe care le întâmpină cetăţenii din Călineşti Oaş şi de ce ar fi bine ca aceştia să voteze candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la preşedinţia României, Victor Ponta. Printre cetăţenii întâlniţi în târgul din Călineşti s-a stat de vorba cu mai mulţi fermieri, aceştia fiind mulțumiţi de sprijinul acordat de Guvernul Ponta.

Victor Ponta, a susţinut şi va susţine în continuare fermierii, reducând TVA-ul la pâine de la 24% la 9%, sprijin de 47,7 milioane de euro anual, din fonduri europene pentru producătorii din sectorul viticol, a promovat produsele tradiţionale româneşti pe plan intern şi internaţional. În anul 2013, România a fost “Ţara anului” la târgul BIOFACH.

Ca Prim-Ministru, Victor Ponta a pus economia în mişcare, a reparat nedreptăţit şi a scos ţara din izolarea externă, iar ca Preşedinte al României, îi va uni pe români şi va aduce bunăstare, pace social şi va lupta pentru construirea României Puternice!

Sursa: PSD Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. CRISTI spune:

  Poate ne scapa DNA DE PONTA !!!
  SI DE ACEST ANALFABET DE GOVOR

 2. griga spune:

  gheorghe cioclnau,( analfabeticus 1) gheorghe copilasu,(analfabeticus 2) ala cu fondurile bugetare si euro depalidate , ce sa le spuna osenilor?
  Mai au curajul sa se afiseze? Astia sunt aia cu HEREBENCIUC, SOVA si SARBU socru lui PONTA! Felicitari DNA, sanatate lucratorilor de acolo ca altfel ajungem cu toti niste Gheorghe!!

 3. Osanul spune:

  Pacat de P S D ca e condus de asemenea oameni analfabeti si corupti.

 4. Reformatorul spune:

  Iohannis,un om al faptelor, nu al vorbelor goale, un om al promisiunilor onorate, nu al scandalurilor,un om care construieste, nu care distruge, un om ce crede in Romania lucrului bine facut, merita si trebuie sa fie presedintele Romaniei!

 5. DNA spune:

  BREAKING NEWS !!!!
  Sediul central PSD a fost mutat de cateva zile in sediul DNA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest