Ultima actualizare: azi, 13:59

Publicitate

Hungaro Medical Service: Copilul tău are o problemă de sănătate? Alege-i cel mai bun specialist

 foto pediatrieInstitutul de Pediatrie din cadrul Spitalul Universitar din Debrecen este recunoscut internațional, iar asistarea copiilor nou-născuți și până la 18 ani se face sub îndrumarea medicilor cu experiență.

În clădirea principală a Clinicii de Pediatrie funcționează Serviciul de Urgență modernizat, Secția de Interne, Secția de Sugari, Secția de Pulmonologie. Asistarea prematurilor se face prin Centrul Intensiv Perinatal care este recunoscut internațional.

Momentan, lângă clădirea principală se află pavilioanele de Chirurgie pediatrică și hemato-oncologică. Profilul de remarcat a chirurgiei pediatrice face referire la bolile urogenitale ale copiilor, chirurgia nou-născutului, rezolvarea operativă a bolilor congenitale.

Serviciul de Chirurgie execută anual circa 1500 de operații. Se execută cu rutină și intervențiile laparoscopice. Din 2010 sunt posibile intervențiile  cele mai moderne mai ales la copiii subponderali, prematuri și sugari, cât și intervențiile tumorale ale copiilor.

Datorită tehnicii operatorii noi convalescența post-operatorie s-a scurtat. Îngrijirea neurochirurgicală a copiilor pre și post operator se execută în clădirea principală, la secția de Neonatologie și la Neurochirurgie infantilă.

Institutul are un laborator dotat cu aparate EEG, bronhoscop, endoscop gastrointestinal și aparate cardiologice. Centrul clinic de genetică care funcționează în clădirea clinicii asigură analize genetice copiilor și adulților. Tratamentul prin transplant de organe, transfuzii reprezintă intervenții de rutină.

Pe lângă asistarea generală ambulatorie a sugarilor și copiilor Clinica de Pediatrie oferă servicii de pulmonologie, cardiologie, endocrinologie, diabetologie, gastroenterologie, nefrologie, hematologie, oncologie, neurologie, genetică și chirurgie, respectiv îngrijirea post-natală a prematurilor.

Infectologia, imunologia pediatrică cuprinde investigarea și tratarea bolilor contagioase ale copilăriei,  boli imunologice, alergice, reumatismale, cât și bolile metabolice congenitale. La acest centru se tratează pacienții suferind de Gaucher și Fabry.

Copiii cu deficit de imunitate primesc tratament de recuperare de imunoglobulină, iar cei suferinzi de boala de depozitare sunt supuși la terapii de substituție enzimatică.

 Cu succes s-a efectuat transplant de măduvă osoasă. În ceea ce privește ramura imunodeficiență primară, Centrul se situează în fruntea diagnosticării și tratării acestor deficiențe nu numai în țară ci și în Europa de Est.

Din 2004, Institutul face parte din cele 8 centre de referință care efectuează analize genetice. Aici este posibilă internarea mamelor cu copii în timpul efectuării investigațiilor medicale.

Serviciile medicale oferite de Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Universitar Debrecen sunt de cea mai înaltă calitate, iar copilul tău va primi cel mai bun tratament.

Pentru a lua mai ușor legătura cu specialiștii, societatea Hungaro Medical Service, cu sediul în Satu Mare, strada Horea, nr.10/5, îți intermediază în cel mai scurt timp consultul la medicul specialist.

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la numerele de telefon: 0748.125.020 ori 0722.199.129 ori 0261.710.830 sau prin mail:[email protected] sau pe facebook: [email protected].

Detalii suplimentare vă oferim și la sediul nostru situat în Satu Mare, strada Horea, nr. 10/5. Vizitați și site-ul nostru: www.hungaromedicalservice.ro .

Copilul tău merită cel mai bun specialist. Nu ezita să ne contactezi!

2 comentarii

  1. Ionuț pischis Răspunde

    Bună seara as avea nevoie de ajutor pentru fica mea de 2 ani și e diagnosticata cu simdromul West

    • Unu' Răspunde

      Serios?!? Chiar atât de idiot să fii, să scrii aici problemele medicale ale fiicei tale?!?
      Uite aici datele de contact, sună-i sau scrie-le un mail, nu posta aiurea pe internet!
      0748.125.020 ori 0722.199.129 ori 0261.710.830 sau prin mail:[email protected] sau pe facebook: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.