Ioan Oneț, noul director al Filialei de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare

30 octombrie 2014 | 2 comentarii

Ioan Onet, director FIF Satu MareJoi, 30 octombrie 2014, de la ora 10,00, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a participat la instalarea în funcţie a noului director al Filialei de Îmbunătăţiri Funciare (FIF) Satu Mare a Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare(ANIF).

În urma deciziei ANIF nr. 292 din 28.10. 2014, începând cu data de 29.10.2014, Adrian Bucureştean, director la FIF Satu Mare a ANIF este delegat în unitatea de administrare Brăila Sud din cadrul FIF Brăila a ANIF, pe o perioadă de 60 zile calendaristice.

În urma deciziei ANIF nr. 293 din 28.10.2014, începând cu data de 29.10.2014, Ioan Oneţ îşi desfăşoară activitatea la FIF Satu Mare a ANIF, pe postul de director de filială.

În vârstă de 30 ani, de profesie economist, Ioan Oneţ a lucrat în sistemul bancar şi este la primul mandat de consilier municipal în Carei.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. economist la ANIF? spune:

  Economist din sistem bancar la Imbunatatiri funciare?!?! A ajuns tara adta de tot rasul.bine ca nu stiu strainii ronaneste.ar rade de noi non stop.nu spuneti la nimeni.si asa e prea mult ca stim noi.vai vai vai

 2. bataie de joc ?,, spune:

  De ce va bateti joc de sistemul de imbunatatiri funciare ?
  Agricultura romaniei este importanta si vitala !
  De ce va jucati cu soarta Romaniei ?
  De ce nu sunt pusi specialisti in posturile cheie ?
  De ce faceti jonglerii cu banii publici.E o mare bataie de joc si o sfidare a populatiei si neamului romanesc.
  Cine RASPUNDE material pentru risipa de bani ?
  Fostul director Pop a castigat litigiile cu ANIf si instantele judecatoresti a obligat Anif la reincadrarea in functie si plata salariilor cuvenite di 2012 pana la reincadrarea lui efectiva , care nu s-a facut inca dar cur drepturile salariale mai departe.
  Adrian Bucureştean- afost introdus la ANIf si e mentinut fiind delegat la ANIF Brăila 60 zile .Dupa aia ce veti face cu el ?Va va da in judecata si va castiga si poporul roman o sa-i plateasca salariile si lui pe perioada cand va sta bine mersi acasa.
  Acum ati pus un alt director ,pe Ioan One.
  Deci – se platesc salariile a trei directori pe aceasi post.
  Cine va fi tras la raspundere si cine va trebui sa suporte din propriul buzunar aceste sume imense de bani platiti a proasta ?
  Asta vreau sa stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest