Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Iohannis, un altfel de președinte

  • klaus iohannisÎn această campanie electorală, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Președinția României, dărâmă mituri, elimină prejudecăți care ne-au ținut pe loc și să vedem dincolo de ele.
  • România lucrului bine făcut începe cu abandonarea ideii că „în România nu se poate, că la noi e altfel” și că „merge și așa”, „ne-om descurca noi cumva.” 
  • România lucrului bine făcut are la bază moștenirea noastră istorică și culturală care reprezintă expresia „lucrului bine făcut” și cu care ne mândrim, iar președintele este cel care poate imprima o direcție națiunii.
  • Dacă vrem altfel de politică, trebuie să începem prin a avea un președinte cu altă conduită, ținută și expresie publică.
  • Românii pot judeca deja între modelul de politician așa-zis „util”, asumat de Victor Ponta, și modelul pe care Klaus Iohannis l-a asumat: acela bazat pe seriozitate, respect, competență și rezultate măsurabile.
  • Klaus Iohannis este garantul marilor orientări de politică externă și de securitate ale României: parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii, apartenența la NATO și la Uniunea Europeană.
  • Klaus Iohannis este garantul statului de drept și al independenței justiției. În vreme ce stânga doar afirmă acest principiu, parlamentarii săi votând în mod constant pentru menţinerea imunităţii celor urmăriţi penal, dreapta se poziţionează în mod clar în sensul susţinerii demersurilor justiţiei.
  • Consolidarea statului de drept este instrumentul prin care ne putem opune “baronizării” şi feudalizării României.
  • În Klaus Iohannis vom avea un garant al principiului că cetățeanul este înaintea statului, iar instituțiile statului servesc și respectă cetățeanul.
  • Președintele nu poate nu poate decide politici publice în ceea ce privește sănătatea, educația, crearea de locuri de muncă, dar poate și este dator să expună o viziune, să fie mediatorul unei dezbateri și să genereze acord larg pe asemenea teme.

Proiectul prezidențial ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT al lui Klaus Iohannis este preambulul proiectului de țară care va face România cu adevarăt europeană.

Sursa: ACL Satu Mare

3 comentarii

  1. Ingineru' Răspunde

    Iohannis nu este altceva, decat sluga lui Ponta si Voiculescu. Tandemul Ponta, presedinte – Iohannis premier il va scoate pe taticul Voiculescu din puscarie. Si tot nu a reusit prea-cinstitul domn profesor sa ne convinga cu ce bani si-a luat el cele 6 case (vedeti vreaun caz asemanator la PSD?).

    • pohannis Răspunde

      Vedem foarte clar la pmpbasudrea un astfel de caz :)) basudrea cucurigu are zeci de genti care fac fiecare, luate cate doua – cat cate un apartament luxos. Oare cat o fi supt madamme la cocos pt banii aia? si cat o fi supt cocos de la bill gates si din alte zeci de asemenea surse ca sa absoarba atata banet?
      Voi vorbiti bai?

      • Fuctionar public Răspunde

        Cei din PDL+PNL care au taiat salariile si pensiile vin acum sa ne cerseasca voturile cred ca e momentul sa le dam o lectie (baietilor destepti,………… ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.