Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Klaus Iohannis: Jurnal de campanie

klaus iohannisPrezidențiabilul Klaus Iohannis a ales să intre mai ușor în contact cu posibilii săi alegători prin intermediul unui blog personal, unde  ține “Un jurnal de campanie”.

Din prima zi a campaniei electorale, acesta a scris zilnic câte un mesaj către susținătorii săi, și nu numai, împărtășind cu aceștia impresiile sale, dar și mulțumindu-le pentru susținere.

Unul dintre articole este intitulat “O mărturie sinceră”. Motivul pentru care și-a  intitulat astfel postarea este acela că una dintre cele mai mari bucurii din viața sa a fost aceea de a strânge peste 2 milioane de semnături.

“În mod cu totul excepțional, voi face aici o mărturisire pentru voi toți, cei care sunteți alături de mine: una dintre cele mai frumoase bucurii din viața mea a fost când am aflat că s-a strâns cel mai mare număr de semnături din istoria noastră recentă pentru susținerea unui președinte al României: 2.214.000, pentru care vă mulțumesc”.

Încearcă să fie în permanență în contact cu susținătorii săi: “Printre picături, citesc deseori mesajele venite de la voi: cele de pe Facebook, de pe forumul blogului, mesajele sosite pe diferite canale la Partid, la Primărie. În doze mici, pe telefon, pe tabletă, în mașină, la birou, între două întrevederi, încerc mereu să aflu cum vedeți voi lucrurile, ce vă neliniștește, cum simțiți toată această stare de lucruri și cum e drumul acesta pe care am pornit împreună”.
Klaus Iohannis a mai spus că blogul lui este modul în care poate să își facă mai ușor cunoscute mesajele, indiferent de natura lor.
“Aici sunt doar eu cu voi, cu gândurile noastre, cu speranțele noastre. E locul în care, când și dacă voi avea, vă voi împărtăși temerile, decepțiile sau amărăciunile mele. E însăși locul în care ne alimentăm cu speranță”, a scris Iohannis.
Acesta îndeamnă la înțelegere față de adversarii săi: “Aș vrea să vă rog ceva: să nu îi huliți pe adversarii noștri. În schimb, să le spuneți, cu calm și decență, că există și oameni altfel în această lume, că noi vom învinge indiferent câte piedici ne vor pune, oricâte pietre vor arunca asupra noastră”, se arată în mesajul postat pe blogul său.

Sursa: ACL Satu Mare

4 comentarii

  1. toto Răspunde

    Comunicat de copil de 2 ani… Jenant.

  2. mihail Răspunde

    eu de aia te votez,ptr ca mi plin podul cu atea nume care au terminatia cu (scu )Ceausescu,iliescu, Constantinescu,Basescu. poate casticam ceva si cu numele tau german,si se va uita lumea altcumva la romania, nu ca si pana acum ca romania sa fie cunoscuta Rom de romania,si cersetorii,sau hoti.

  3. mihai Răspunde

    Iohanis președinte! Jos comunisttiiiii!

  4. Fuctionar public Răspunde

    Cei din PDL+PNL care au taiat salariile si pensiile vin acum sa ne cerseasca voturile cred ca e momentul sa le dam o lectie (baietilor destepti din energie cu dosare penale pe rol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.