Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Partidul lui Vlad Ţepeş şi-a deschis filială la Satu Mare

partidul Romania Unita (5)Partidul România Unită (PRU), care are drept simbol chipul lui Vlad Țepeș, și o doctrină naționalistă, și-a deschis astăzi filială în Satu Mare. Filiala de la Satu Mare este a treia din România, după cele din Constanța și Arad.

Anunțul privind deschiderea noii filiale a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de către deputatul Bogdan Diaconu, președintele al PRU la nivel național. Filiala din Satu Mare îl are președinte pe Aurel Ghencean, are 25 de membri care au adunat 250 de semnături.

La nivel național se desfășoară o acțiune de strângere de semnături pentru înregistrarea partidului la tribunal. Au fost adunate deja 27.000 de semnături, necesarul fiind de 25.000.

Deputatul Bogdan Diaconu a explicat că partidul are o ideologie naționalistă, însă nu naționalismul promovat de oameni ca Vadim sau Gigi Becali, ci un naționalism modern, lupta cu extremismul și secesionismul maghiar și unirea României cu Moldova.

Mesajul central îl reprezintă însă „justiția socială”, în acest sens chipul lui Vlad Ţepeş a fost ales simbol al partidului.

3 comentarii

  1. ZSOLTI Răspunde

    au copiat programul udmr ului nici o deosebire

  2. andrei Răspunde

    Mare grija la Viorica Iocsak, a furat bani de la foarte multa lume. Va sfatuiesc sa nu va lasati gentile aiurea la sedintele de partid. Legenda spune ca Vlad Tepes ii tragea in teapa pe hoti, mare atentie doamna cleptomana :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.