Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Percheziţii la Oficiul pentru Jocuri de Noroc Satu Mare

Oficiul National pentru jocuri de noroc (2)Biroul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc aflat în clădirea Finanţelor Publice Satu Mare a fost percheziţionat de procurori marţi după amiaza.

Şeful Finanţelor Satu Mare, Ioan Mircea Ardelean, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că angajaţii biroului nu se află în subordinea sa, ei sunt coordonaţi de la Bucureşti şi doar au birou în această clădire.

Ardelean a spus că ieri se afla pe teren când a fost sunat că s-a pus sigiliu pe biroul celor doi angajaţi. Ieri după-amiaza sigiliul era pe uşa aflată la etajul trei dar în această dimineaţă sigiliul a dispărut. Şeful Finanţelor a declarat că nu cunoaşte alte detalii despre sigilarea biroului.

Potrivit unor informaţii, cei doi angajaţi ai instituţiei care îşi desfăşoară activitatea pe raza a trei judeţene sunt suspectaţi de anumite fapte ilegale.

Vom reveni cu detalii.

2 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    în sfâşi au fost prinşi Tocaciu Andrei şi Soponoş Daniela, aşteptăm urmările, sperăm că de data asta nu va scăpa cu basmaua curată Tocaciu Andrei ca şi data trecută când pentru faptele comise de el, a fost condamnat altcineva, sperăm că avocatul Nistor Florin de data asta nu va mai trage sfori pentru al curăţa pe Tocaciu Andrei

  2. COLEG Răspunde

    ACEL TOCACIU ANDREI CARE A FOST DIRECTOR LA BCR AGENTIA UNIO, CARE SOLUTIONA DOSARELE DE CREDIT CU ACTE FALSE CONFECTIONATE CHIAR DE EL, LA SOLICITAREA CLIENTILOR DARNICI CARE NU SE ÎNCADRAU LA ACHIZITIONAREA CREDITELOR DIN CAUZA SALARIULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.