Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Peste 1000 de susținători sătmăreni ai lui Klaus Iohannis, la mitingul de la Cluj Napoca

acl satu mare1100 de membri și susținători ai ACL-ului au pornit azi dimineață spre Cluj Napoca unde a avut loc un miting organizat la care a participat candidatul la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Delegatia sătmăreană s-a deplasat cu 12 autocare, 19 microbuse și o parte preferând  autoturismul personal.

Mitingul s-a desfășurat în intervalul orar 11:00 – 12:30 în piața Lucian Blaga din Cluj Napoca, precedat de la ora 9:30 de un spectacol artistic.

Pe lângă Klaus Iohannis au anunțat participat mai mulți lideri ai ACL-ului, printre care copreședintele Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă și Andreea Paul.

 

6 comentarii

  1. Reformatorul Răspunde

    Daca vreti un candidat cu sanse reale impotriva lui Ponta in turul 2, alegeti Macovei in primul tur, locul 3 in sondajele PSD & PDL, foarte aproape de Iohanis.Daca Iohanis ajunge in turul 2….va cistiga Ponta!!!

  2. Vidraru Maria Răspunde

    Rusine!!! Ne vindeti tara !!! Iohannis are dubla cetatenie, daca nemtii ii cer sa faca ceva impotriva romanilor, ce credeti ca va face ????

    Astăzi, de Ziua Armatei Române, îi cinstim pe eroii care şi-au dat viaţa pe câmpul de luptă pentru a apăra integritatea teritorială a statului român !!!!!

  3. Liviu Răspunde

    Si chiar trebuie sa credem orice porcarie scrisa la adresa oricui.Sa nu uitam ca tot acum cativa ani a infiintat DNA-ul care azi face ordine in tara si aduce bani la buget prin recuperarea de prejudicii.Pe langa asta,in calitate de europarlamentar a avut rezultate excelente si este foarte apreciata in Parlamentul European,in comparatie cu Becali sau Eba care ne-au facut de ras

  4. Mihaela Răspunde

    Coica , Rușine pt ceea ce faci din acest oraș .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.