Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Regizorul Dan Puric vine la Carei

puric afis carei v1 presa-1Direcția de Cultură a Municipiului Carei și Centrul Cultural Carei vă invită la conferința „Suflet Românesc” susținută de cunoscutul regizor și actor Dan Puric, care va avea loc luni, 10 noiembrie 2014, de la ora 18.00 la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul Club 9 Mai) din Carei.

Prețul unui bilet este de 25 Ron. Biletele se găsesc de luni până vineri între orele 9-15, la Castelul Károlyi, sala 26.

Dan Puric este un cunoscut actor, dansator, eseist, autor și regizor român care a  jucat în teatru, în film și în spectacole de televiziune. A organizat o serie de conferințe extrem de apreciate în întreaga țară și a promovat în calitatea sa de regizor ideea de spectacol de teatru total, care reprezintă o sinteză a artelor dansului, costumului şi mimicii.

De asemenea a publicat o serie de cărţi dintre care amintim „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn!”, iar ultima dintre acestea, lansată în decembrie 2013, „Suflet românesc”,cuprinde o colecție de interviuri și conferințe prin care se prezintă fața adevărată a românului, dar și întrebări despre rostul propriu și calea acestui neam.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.