Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Slujbă arhierească la Medieşu Aurit

psd mediesArhiereul vicar al Maramureşului şi Sătmarului, PS Iustin Sigheteanul, s-a aflat duminică în judeţul Satu Mare. Cu această ocazie, Preasfinţia Sa a resfinţit Biserica “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Parohia Medieşu Aurit,

La Liturghia Arhierească a participat si vicepresedintele Consiliului Judetean  Satu Mare si presedinte PSD Satu Mare Mircea Govor, insotit de echipa de campanie a PSD.

Victor Ponta in programul sau prezidential expune directiile in care vrea sa duca Romania in urmatorii ani. Este o viziune de dezvoltare, cu obiective foarte concrete de valorificare a marilor oportunitati pe care le are Romania astazi, pe plan intern, regional si european. Prin acest program, Victor Ponta isi asuma un stil diferit de exercitare a functiei prezidentiale, fara conflict si mai mult dialog si implicare din partea tuturor fortelor politice si sociale dispuse sa lucreze pentru un nou proiect de tara.

In programul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, biserica ocupa un loc important in pastrarea unitatii si identitatii nationale el declarand : „ Traditiile si Biserica ne definesc natiunea si suntem datori sa le protejam”.

Sursa: PSD Satu Mare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.