Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un tată și-a înjunghiat fiul în umăr

cutitJoi noapte poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi de către Viorel M. din localitatea Supuru de Jos, judeţul Satu Mare  despre faptul că la domiciliul tatălui său a avut loc un scandal între acesta şi un alt fiu al său. 

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului  iar din verificările efectuate a rezultat faptul că la domiciliul lui Mihai M. de 61 de ani din localitate între acesta şi fiul său Mircea M. care locuieşte la aceiaşi adresă, pe fondul consumului de alcool s-au iscat discuţii contradictorii care au degenerat într-un scandal în timpul căruia tatăl şi-ar fi înţepat fiul cu un cuţit la nivelul umărului stâng. Personalul medical de pe ambulanţă i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului iar având în vedere faptul că leziune suferite la nivelul membrului superior stâng erau superficiale bărbatul a refuzat transportarea la o unitate medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Tatăl fiind cercetat în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.