Uniforme şi ecusoane pentru şoferii Transurban

20 octombrie 2014 | 10 comentarii

autobuz transurbanŞoferii de la Transurban au primit uniforme şi sunt obligaţi să poarte ecusoane. Potrivit directorului instituţiei, Ionuţ Bujor, au fost luate unele măsuri de îmbunătăţire a imaginii instituţiei, astfel că şoferii sunt obligaţi să poarte uniforme şi ecusoane. Cele 92 de uniforme au costat  în total 50.000 de lei.

Ionuț Bujor a explicat că prin ecusoane șoferii indisciplinați pot fi ușor identificați, iar sătmărenii care costată nereguli sunt rugați să sesizeze conducerea instituției.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. moscraciun spune:

  cam mare pretul de 543 de ron per pereche avand in vedere ca la o asemenea comanda automat se da discount..

 2. sofer spune:

  Nu uitati ca in pret intra 2 perechi de pantaloni, 2 camasi, sacou, vesta si jacheta de iarna. Deci cei care informati, faceti-o macar corect.

 3. jony spune:

  Este o Idee genialã, macar o sa aibe un aspect plãcut soferi, dar şi ptr controlori ca sí in occident, ca omul sa ştie ca are obligatia sã -i prezinte biletul, s.m.d.

 4. jucu spune:

  JUCU, JUCU – BUJORUCU DEJA DA LICITATIILE DE LA TRANSURBAN PE BANDA RULANTA! SA NE SPUNA MUCU CUCU BUJORUCU CUM ALIMENTEAZA MASINILE PERSONALE ALE LUI SI ALE LUI COI(CA) PENTRU CAMPANIA ELECTORALA!

 5. Willy spune:

  Il urmaresc de la numire pe acest tanar. Excluzand alte discutii subiective are de la numirea lui cateva realizari: bilete prin sms, costume si ecusoane pentru soferi, am observat ca se marcheaza statiile de autobuz, aduce Transurbanul in discutie incercand sa promoveze serviciile pe care le ofera. Cred ca face parte dintr-o alta generatie care vrea intr-adevar sa schimbe ceva in ceea ce face. Da-i inainte tinere! Nu baga in seama rautatile celor care doar ravnesc la ceea ce ai ajuns tu si cel mai important, nu te baga la prostii.

  • Sofer spune:

   Gresit. Si biletele prin SMS si uniformele s-o aranjat pe vremea lui celalalt director, ca asa o zis Coica.
   Costumele nu ni-s bune nici dupa doua probe dar macar ii fain, ca dimineata in curte la transurban ii ca la teatru.
   Amu se baga motorina cu card si nu mai umblam oszevisza, ca ne vede prin GPS. Dar si de treburile astea s-o ocupat Coica inca din primavara.
   Si degeaba ne vopseste Coica statiile daca ii plin de masini si pe noi ne paste puscaria, ca trebe sa oprim in mijlocul drumului.
   Amu ii clar cine-i director la Transurban?

 6. fanica spune:

  Cred ca Sofer ar trebui sa-si gaseasca alta meserie in care poate ciordi!Aici la Transurban s-a inchis robinetul!Cred ca ar trebui clonat acest tanar Bujor si sa curete si in alte intreprinderi ,sa-i prinda pe ciorditori!De trei ori Bravo!!!!
  Un muncitor cinstit!

 7. alt moscraciun spune:

  Bravo Bujor! Ma bucur ca in sfarsit cineva ia atitudine la Transurban.Sunt de-acord cu cele scrise de Willy.Felicitari inca o data pentru Uniforme, ecusoane, bilete prin sms, GPS si marcarea statiilor de autobus.Atentie la profesionismul si corectitudinea soferilor.

 8. Sofer spune:

  Nu-i corect sa se spuna ca toti soferii o furat. Pana la urma e bine si ca avem GPS si alimentarea asta noua mere bine si toate celelalte. Ca si noi ne-am saturat sa fim csuri-buri in oras.
  Voi incercati sa spuneti ca toate astea le-o facut Bujor si asta nu-i drept. N-o facut el nimica.
  El numa o fost pus de Coica dupa ce totul o fost rezolvat.
  Nu mai mintiti ca nimeni nu-i prostu vostru. Faceti propaganda de parca sinteti taica-sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest