Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Victor Ponta, în vizită la Milano. Premierul discută cu liderii europeni despre crearea de noi locuri de muncă și despre combaterea somajului

victor pontaVictor Ponta participa la Milano, la Conferinta la nivel inalt privind ocuparea fortei de munca, organizata de Presedintia italiana a Consiliului UE.

Premierul discuta, in cadrul Conferintei, cu liderii europeni despre crearea de noi locuri de munca si despre combaterea somajului.

Se confirma inca o data preocuparea lui Victor Ponta pentru generarea de noi locuri de munca.

Premierul Victor Ponta va vorbi, la Milano, in calitate de lider al unui Guvern care a reusit sa asigure cca 200.000 de noi locuri de munca, dupa ce masurile de austeritate ale guvernelor lui Basescu au lasat 700.000 de oameni fara un job.Este vorba despre cresterea cu peste 190.000 a numarului de persoane angajate cu contracte de munca (trimestrul I din 2014 fata de trimestrul I din 2013). Numarul este cu aproape 400.000 mai mare fata de luna martie a anului 2011.

Participarile la astfel de evenimente arata ca Victor Ponta este recunoscut drept un lider regional puternic, un lider tanar, care a reusit repararea nedreptatilor sociale, reducerea inegalitatilor si cresterea nivelului de trai prin redirectionarea cresterii economice in buzunarele romanilor, in acelasi timp cu relansarea economica a Romaniei prin stimularea investitiilor, prin masuri pentru mediul de afaceri, prin relansarea industriilor si afirmare pe domenii strategice: energie, agricultura, IT etc.

In contextul acestei vizite externe,  Guvernul Ponta va elimina taxele consulare solicitate pentru certificatele de nastere ale copiilor nascuti in strainatate, conditia fiind ca acestea sa fie intocmite in termen de sase luni de la nastere.

Sursa: Biroul de presa al PSD

4 comentarii

  1. Viermele Govor Răspunde

    Locul lui si al PSD-istilor este mai la sud, in Sicilia, alaturi de familia mafiota! Sper sa ajunga cu totii acolo: govor, viman, jenica ardelean … M..e PSD…ati distrus tara!

  2. Ioan Răspunde

    Ăștia dau dezinformări ca pe vremea lui Ceașcă, cu producția la hectar de zece ori mai mare decât în realitate!
    În campania lui Ponta, vom afla și că porcii zboară!
    Iar diplomele de bac, ca să nu vorbim de cele de dottore, se vor da la liber, prin piețe!

  3. alava Răspunde

    dar noi nu vrem locuri de munca in strainatate, departe de familii…
    Ca postcomunistii au distrus economia tarii timp de 25 ani, alta treaba.

  4. ghiocel Răspunde

    nu uitati ca ponta a spus ca nu o sa fie niciodata prim ministrul lui basescu dar a acceptat orice ca sa ajunga la putere,ba mai mult a semnat pact de coabitare cu el ! toate le-a facut pe dos dar romanii uita ca ponta e mai basist decat oricine.
    de cat timp guverneaza n a facut nimic!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.