Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Accident rutier provocat de un șofer beat și fără permis

accidentLa data de 06 noiembrie 2014,  poliţiştii negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Victoriei din Negreşti Oaş a avut loc un accident rutier. La faţa locului, oamenii legii au stabilit că Vasile B., din localitate,  a condus mopedul marca Piaggio , iar pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers  a intrat în coliziune  cu autoturismul marca VW , care circula regulamentar în faţa sa şi care era condus de un bărbat de 32 de ani.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar conducătorul acestuia nu poseda permis de conducere de nici o categorie. Cei 2 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest , în cazul conducătorului autoturismului rezultatul a fost negativ, iar în cazul lui Vasile B. aparatul a indicat o concentraţie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile  publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis  de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.