Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Atribuirea contractului de deszăpezire, blocată de o contestaţie

deszapezireAvând în vedere pregătirile pentru prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene pe perioada iernii 2014-2015, Consiliul Judeţean Satu Mare a demarat în luna august 2014 procedurile de atribuire a contractului de achiziţie publică privind prestarea serviciilor de „Întreţinere curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene” . Au depus oferte 2 operatori economici.

Luni, 17 noiembrie 2014, data-limită până la care au avut dreptul de a depune contestaţie operatorii economici, unul dintre operatorii economici a depus o contestaţie cu privire la rezultatul procedurii.

În condiţiile date Consiliul Judeţean Satu Mare va derula o procedură de negociere conform Ordonanţei de Urgenţă numărul 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, pentru prestarea serviciilor de deszăpezire, durata contractului fiind până la soluţionarea contestaţiei.

Sursa: Biroul de presă al Consiliului Judeţean

3 comentarii

  1. Muresan Petre Răspunde

    Ghici cine va castiga ?

  2. sluga Răspunde

    Sluga lui govor a inviat …..sluga ce esti rusine petre muresan sluga lui mircea govor

  3. Prostea Răspunde

    Petre Muresan ii sfideaza pe satmareni cu o casa cat un aeroport facuta din contractele grase incheiate in timpul guvernarii PSD, el vorbeste? Mai bine spus incearca sa vorbeasca ca il cam depaseste limba romana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.