Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic ”George Bariţiu”, Livada

balul bobocilor LivadaElevii Liceului  Tehnologic “George Bariţiu” din Livada au petrecut o seara de neuitat la un restaurant din localitate, unde s-au întrecut cei mai frumoşi boboci. Organizatori au fost clasele a XI-a A si  a XI-a B , conduse de profesoarele Buzgău Rodica şi  Cămăraş Daniela.

In cursa pentru câştigarea titlului de MISS şi MISTER BOBOC s-au înscris un număr de 16 concurenţi, care s-au întrecut în probe variate cum ar fi: proba ţinutei de zi, o probă surpriză pregătită de organizatori, o proba la alegere unde elevii şi-au dovedit talentul prin dans, teatru şi cântec  apoi  a umat proba ţinutelor de seara.

Momentele artistice au fost variate: muzică şi dans suţinute de actuali şi foşti elevi ai şcolii, precum şi un moment vesel pregătit de elevii Tinca Emanuel din clasa a-XI-a A, Cadar Mădălina clasa a-XII-a B si Chindriş Ancuţa clasa a-XII-a E. Momentul muzical deosebit a fost susţinut de cunoscutul cântareţ de muzică populară, Petrică Mureşan, care a fost şi preşedintele juriului, precum şi de profesorul Vasile Chiorean de la Şcoala Populară de Artă, Satu Mare, care de asemenea a făcut parte din juriu, alături de directoarele Nastai Rodica, Pribilean Mariana, profesoarele Bogdan Lidia şi Surd Ioana. Din juriu au mai făcut parte şi reprezentanţi din partea sponsorilor Roşco Nicoleta şi Dan Codruţa.

După o seara de neuitat pentru concurenţi şi participanţi juriul a hotărât ca Miss Boboc 2014 să fie concurenta Kicsa Eliza, iar Mister Boboc concurentul Ştef Radu. Miss Popularitatea a fost desemnata concurenta Fanea Adriana,care s-a situat pe locul II la fete, locul III fiind câştigat de Tomescu Romina. La băieţi pe locul II s-a situat elevul Racolţa Iulian iar Locul III a fost câştigat de Boboşan Raul.

Juriul i-a felicitat pe concurenţi şi pe organizatori pentru seara minunată de care s-au bucurat împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.