Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Bărbat prins de jandarmi după ce a furat produse cosmetice dintr-un supermarket

descărcare (2)În seara zilei de luni, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Henri Coandă din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că  un bărbat a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde la identificat pe C. Adrian, de 39 de ani, din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse cosmetice în valoare de 61 lei.

Produsele au fost găsite asupra bărbatului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, aceasta ascunzându-le sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistat de către porţile senzormatice de la intrare.

Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, făptuitorul fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.