Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Baschet: CSM Satu Mare-CSU Alba Iulia 72-84

Baschet2Echipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă, 8 noiembrie, pe teren propriu, în fața mult mai experimentatei CSU Alba Iulia, cu scorul de 72 la 84. Meciul s-a jucat de la ora 16:30, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre. Partida a contat pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Elevele Adrianei Pricop au cedat pe teren propriu în fața celor de la CSU Alba Iulia. Scorul final al partidei a fost de 72 la 84 (16-22, 21-17, 13-27 și 22-18).

În primul sfert, echipa antrenată de Miroslav Popov s-a impus cu 16 la 22, cedând sfertul secund gazdelor, 21-17. La pauză tabela de marcaj arăta scorul de 37 la 39.

Sfertul al treilea a fost însă decisiv pentru soarta partidei, CSU Alba Iulia a reușit să se distanțeze considerabil de echipa noastră cu 14 puncte (13-27). Ultimul sfert a fost adjudecat de CSM Satu Mare cu 22-18, însă avantajul obținut a fost prea puțin pentru a mai ajunge din urmă fetele din Alba Iulia.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Andreea Orosz (22 puncte), Toccara Ross (18), Ashley Adams (11), Ramona Eniko Laza (12), Luminița Manta (4), Marija Radivic (3) și Renata Szmutku (2).

Partida a fost arbitrată de Amalia Marchiș și Ioan Răzvan Moraru. Observator din partea federației a fost desemnat Viorel Constantinescu.

În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni, pe data de 15 noiembrie, în deplasare, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Sursa: CSM Satu Mare

 

Un comentariu

  1. tata puiu Răspunde

    si eu care credeam ca tot ce ne lipsea era un carnet de antrenor… uitasem ca sa ai carnet inseamna ca ai voie, nu ca si stii sa antrenezi… halal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.