Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Biciclist accidentat în Carei

bicicletaLa data de 21.11.2014, ora 15:30, A. Attila din Carei a solicitat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 prezența unei ambulanțe, întrucât tatăl său are nevoie de îngrijiri medicale, fiind victima unui eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, la data de 21.11.2014, ora 13:30, pe str. Coruților din municipiul Carei, conducătorul auto B. Levente de 36 de ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, într-o curbă a intrat pe contrasens și l-a accidentat grav pe A. Attila de 79 de ani din Carei, care circula cu bicicleta.

Inițial persoana accidentată a refuzat deplasarea la spital, iar conducătorul auto nu a anunțat organele de politie, părăsind locul accidentului fără încuviințarea acestora. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliție.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.